Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Ben aldım yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 ben beklemekten yanayım , şu an seçenekte yok , rekabet olmadığı içinde adam kafasına göre bir anda fiyat arttırıyor ... almayacaksın bunlardan ki akıllansın ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 zaten birşeyler alınacaksada bence kafadan navigasyon , ve jant değiştirmekte fayda var , ne yapayım kücücük ekranı ... ne değiştirebilirki saçma ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 ben beklemekten yanayım , şu an seçenekte yok , rekabet olmadığı içinde adam kafasına göre bir anda fiyat arttırıyor ... almayacaksın bunlardan ki akıllansın ... Arkadaşlar Ozan belirtmemiş ama biz toplu aldık...Toplamda 3 tane Ozan, ben ve benim bir arkadaşım...Toptan sizde o fiyata alabilirsiniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 çok kasmaya gerek yok, eğer bu adam 400 TL ye bulduysa, başkalarıda elbetteki bulabilir, yani bulunmaz hint kumaşı değil ya. ben max. 1 ay diyorum, mantar gibi çıkar bunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Ben aldım yahu pu bekleyeydinya ... Arkadaşlar Ozan belirtmemiş ama biz toplu aldık...Toplamda 3 tane Ozan, ben ve benim bir arkadaşım...Toptan sizde o fiyata alabilirsiniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Biz istanbuldan 350 ye aldık Sabri ile. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 İşte İlk örnek AYDIN bey, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Dizel için olanlar bitmiş, benzinli varmış. Gösterge paneli için 450 TL hele ki Otosan ve Almanya resmi fiyatları ile kıyaslanırsa çok makul, ancak minik ekranı küçük ekran haline çevirmek ve renk katmak için gereksiz bence. Hoş kadınların makyaj malzemesine döktükleri parayla kıyaslanırsa o bile makul olabilir (umarım Aylin okumaz)... 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 (düzenlendi) inşallah ben gidince 500 filan demez bu arada Baran abi siya zeminliler ne kadara satılmış bilgin var mı edit: yetişemedik bekleme ve takip vakti Ekim 17, 2012 Mertcan Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Sabah formu açınca konuyu görür görmez hemen aradım ve bende bi tane sipariş verdim renkli gösterge ekranından ne yaptımsa 425 TL den aşağı yapmadı arkadaş birde adam diyor sabahtan beri 10 tane tlf aldım hem ben dedim 450 den aşağı olmaz sitem ediyodu sana ozan kardeş benden demesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 (düzenlendi) Ben dizel ve benzin göstergesi ve St spoileri 1000 tlye aldım.... Ekim 17, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 inşallah ben gidince 500 filan demez bu arada Baran abi siya zeminliler ne kadara satılmış bilgin var mı edit: yetişemedik bekleme ve takip vakti Mertcan orada bir gariplik var; biz daha önce onlarda siyah zeminli olduğunu biliyorduk ki Yakup foto çekmişti.Almaya gittiğimde bize hiç siyahı gelmedi hep beyazı geldi dediler. Bu nedenle fiyatta bildikleri yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Ben dizel ve benzin göstergesi ve St spoileri 1000 tlye aldım.... Benzini ne yapacaksın sen? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Hayırlı olur inşallah yanlız sorum dizel benzinli ayrımı varda gösterge ekranlarda titanium farkı varmı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap