Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Daha öncede yazdığım gibi toplu aldığımız için o fiyata aldık. Sizde 3+ alırsanız o fiyata gelir. Kısa sürede organize olamadık malesef de gerçi forum üzerinden organize olmak için stok sorunu olmayan bir yerle görüşmek gerekir öbür türlü sorun çıkabilir. Ama tabi gelecek için bir şeyler düşünülebilir bence. Organizasyon ve pazarlıktan pek anlamasam da lojistik destekte bulunabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Rıza Arık Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Bende aradım amane sony panel nede dizel için gösterğe var elinde ki montajını yapabiliceğimi sanmıyorum onuda bi serviste yaptırıcaz artık alabilirsem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Biz bugun gittik tekrar Serhatla, 3 gibi çıkarken sony panel duruyordu. Ümit abi potansiyeli görünce göstergeleri temin etme çabasına girmiş çıkmacılara sormuş elinde ne kadar varsa alıcam demiş 700tl demişler Bi kaç yere haber bırakmış, gelme ihtimali varmış. spolierde 2 tane kaldı. 1 tanede ecoboost göstergesi varmış sanırım, 260 kadranlı dedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Avrupa'da eb'ler 260 kadranlı ama ülkemizde 240 ile geliyor eğer kalibre sorunu yoksa ! sorun olabilir sayılır sıkıştırıldıysa.. düzelttirmek gerek.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 denemek lazım, sen göstergenin içinin fotosunu koymuştun detay varsa yorum yapılabilir belki. Göstergeye giren kablo sayısı oldukça az o kadar işi o kadar kabloyla yaptığına göre içersinde o sinyali işleyecek devre olması şart, bu durumda çalışması olası diyorum ben, hatta benzinlininkini dizele taksan o bile çalışabilir ama redline yeri yanlış olur. Yani bu işi yapmak için 2 yol var fordun hangisini tercih ettiğine göre değişir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Teorik olarak ETIS'ti sanırsam adı, o program üzerinden her şey yapılabilmeli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Mertcan olmaz öyle. Ozan çalışma çalışır kalibre olması gerekebilir, denemek lazım zor iş değil bence de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 260 olan kadaran dizelmiş bugun farkettim, dediğim gibi %50 çalışma ihtimali var denemek isteyen varsa bakabilir.(kromajında kırık var) Gösterge mil olarak bulabilirim şuan km olarak arıyorum dedi. miller uygun fiyat olursa alan olabilir dedim. Birde numune olarak gelen göstergeler var, ilk bakışta tamamen aynı ancak 3 fark gördüm, 1. direksiyon üzerindeki kapağın oturduğu tırnaklar yok 2. göstegenin arkasında tırnak var, araçta boşluk varmıydı hatırlamıyorum yoksa onları kesmek gerekir 3. arka çerçevede farklılık var tam kapalı değil gibi Focusun değil sanırım ama uydurulurmu bilmiyorum. Navigasyona baktım ama kırıkmış deneyemedim detaylar akşama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 260 kadranı keşke ben alsaydım ya havalı olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 (düzenlendi) 260 kadranda uyar,zaten 240 a da çıkmıyor araba,260 kadran 2.0 dizellerdeki kadran....Önemli olan gösterge ekranının uyması,zira elektronik aksam o,ondaki elektronik yapının araca uyuyor olması lazım,eğer 2.0 la özdeşleştirilmişsse elektronik gösterge problem yaratabilir sanıyorum...Bunu anlamak içinde göstergeyi takıp aracı çalıştırmak lazım,ama hiç hareket ettirmeden çalıştıracaksınız,km yazdığı anda parça sıfır olmaktan çıkıyor sonuçta.... Not:Bu arada bu tür oem parçalardaki sorun şu,eğer gösterge ilk başta arıza yaratmayabilir,ancak arabayı kullandıkça arabanın veri iletim sistemiyle gösterge arasındaki çok küçük bir farklılık bile göstergenin donmasına ve ekranın bilgileri göstermemesine neden oluyor...Örneğin benim arabada gösterge ekranı özellikle uzun yolculuklarda arada donuyor,arabayı stop ettirip yeniden çalıştırdığımda göstergede hiçbir şey gözükmüyor,ancak bir defa daha kapatıp açınca düzeliyor..Kısa sürüşlerde ise problem yok...Sizlerin aldığı göstergelerde de aynı sorunla karşılaşabilirsiniz haberinizde olsun... Ekim 19, 2012 Bora A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 göstergeler tamamdır 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 göstergeler tamamdır Vay vay Hayirli olsun abicim. Şu orta konsolada bi el at ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 260 kadran uymaz aracin ona gore ayarlanmasi kalibre edilmesi gerek. 240 kadranda arac 100le giderken 100 260 kadranda ise 110 falan gosterir cunku 260 kadranda daha sık rakamlar. Umarim anlatabilmişimdir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Bencede Yakubun dediği gibi kalibre etmek gerekir aksi taktirde olsa bile sağlıklı olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 (düzenlendi) st spoiler de yarin bitiiyor boyada su an...bu arada arabanin km 35 binden 54 bine cikti ))) Ekim 19, 2012 Murat K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap