Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 st spoiler de yarin bitiiyor boyada su an...ooooo hayırlı olsun nerden kaça aldınız acaba :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öcal Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 st spoiler de yarin bitiiyor boyada su an...bu arada arabanin km 35 binden 54 bine cikti ))) 35 den 54 e nasıl oldu ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 35 den 54 e nasıl oldu ??zam geldi zam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 (düzenlendi) Km duzenlerken km yerine mil olarak girildi 35 mil de 54 843 denk geldi Ekim 19, 2012 Murat K. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Km duzenlerken km yerine mil olarak girildi 35 mil de 54 843 denk geldi çay hazır murat abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Arkadaşlar bende taktırdım çok havalı bişe oldu.Yanlız dikkatimi çeken showroom da bi tane yani benzinli araç vardı onunda büyük renkli ekran vardı yanlız onun yakıt ve hararet göstergeleri daha değişikti bizlerde ki yeni taktırdıklarımız eski göstergelerimzden.Ford son anda yine vole vurdu diyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Arkadaşlar bende taktırdım çok havalı bişe oldu.Yanlız dikkatimi çeken showroom da bi tane yani benzinli araç vardı onunda büyük renkli ekran vardı yanlız onun yakıt ve hararet göstergeleri daha değişikti bizlerde ki yeni taktırdıklarımız eski göstergelerimzden.Ford son anda yine vole vurdu diyorum Nasıl? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Bora abi bunu yazmış sende fiyatlar yukarda yazılmış diye tastiklemişsin 400tlye aldığıda Mertol abiden alınma 2 tanede çatlağı var Benden alınma değil yahu o nereden çıktı. Pendik te bir çıkmacı da buldum, Boraya söyledim, onun adına adamla pazarlık yapıp aldım ve direk kargoladım. Kaldı ki aldığımızda çatlak olduğunu Bora da bende biliyorduk. Aman diyeyim ihale benim üstüme falan kalmasın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 (düzenlendi) Benden alınma değil yahu o nereden çıktı. Pendik te bir çıkmacı da buldum, Boraya söyledim, onun adına adamla pazarlık yapıp aldım ve direk kargoladım. Kaldı ki aldığımızda çatlak olduğunu Bora da bende biliyorduk. Aman diyeyim ihale benim üstüme falan kalmasın. Abi özet geçince öyle olmuş yoksa senle ilgili bişey kastetmedim seni tanıyoruz biliyoruz Ekim 19, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Sağol. Ben genede not düşeyim dedim. 260 gösterge eğer çlışırsa kalibrasyona falan ihtiyaç duymaz. Taktığınızda çalışırsa sorun yok demektir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 (düzenlendi) Dizel kalmadı diye söylemişlrdi,bende başka neler var diye gittim akşam üstü,parçalara bakarken tesadüf eseri bir göstergeyi elime aldım,birde n göreyim !! Sağlam Dizel Göstergesi !!! Satan arkadaş (Ümit ismi) bile şaşırdı, """aaa,nasıl yaa,ben dizel bitti diye onlarca arayana yok dedim sen nasıl buldun bunu abi" dedi...eheheheheeeee...sihirliyim ben,yaratırım )) 260 göstergeli olanın çerçeve nikelajı kırık,o yüzden pek alınası gibi gelmedi bana....Benzinli Geniş gösterge elinde 4 tane var....Bi-Xenon hemde mrcekli farları dahil 2 takım var elinde,led hatchback stoplar,kör nokta uyarı sistemli yan aynalar, otomatik klima panelleri,spoilerlar(hatchback) ,ışıklı yan aynalar, trend ve comfort donanımlı arkadaşların kullanabileceği bizdeki geniş orta ekranlar ve paneller ,led iç ışık lambaları var elinde....Gerçekten bir çok elektronik focus prçası mevcut...Bunun yanında Fiesta sony paneli, C-Max geri görüş kamerası da elinde mevcut..Yeni parçalar da 1 haftaya kadar gelecekmiş....Oldukça makul fiyatlara satıyor.... Fotolarda geliyor,bekleyin pilis.... Ekim 19, 2012 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Abi dükkanın altını üstüne getirmişsin cmax kamerası yenimi gelmiş? parça numarasını bulmaya çalışçam filan demişti bugun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Nasıl? ilerde yolun düşerse forda git bak ne demek isteğimi anlarsın ozan bey sadece yakıt ve hararet gösterge değişik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 (düzenlendi) Abi dükkanın altını üstüne getirmişsin cmax kamerası yenimi gelmiş? parça numarasını bulmaya çalışçam filan demişti bugun. Yanlış hatırlamıyorsam elimde var da focusa uyarmı onu bilmiyorum dedi galiba ya da gelecek dedi,tam hatırlamıyorum ama ben ilgilenmediğimden detay sormadım...Daha çok şeyde vardı da ben biraz geç gittim ama yarın yine gidebilirim duruma göre...Fakat fa ve led arka stop bakanlarla otomatik klima paneli arayanlar kaçırmasın derim..Ayrıca benzinli göstergeleri de duruyor,öyle mil falan da diil doğrudan km kadranlı.... Neyse işte Fotolar...Bu benim bulduğum 0 km Dizel Göstergesi...Bunu benim arabaya takıp,bendekini satışa çıkartacağım....Bendeki gösterge 12230 Km de.... Ekim 19, 2012 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Bora; mercekli beyaz zeminli + xenon kiti üzerinde far takımı ne kadar 1200 tl mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap