kemal kaya Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 6.5 redline max hız 240sa olur. yani ekran dışındaki görüntüsü... görüntü tamamen ayni ama teknik detaylarda bir farklılık olur mu bilmem, bir de bu parçalar orjinal üretim mi yoksa başka birşey mi ford daki fiyatlarla çok fark var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 görüntü tamamen ayni ama teknik detaylarda bir farklılık olur mu bilmem, bir de bu parçalar orjinal üretim mi yoksa başka birşey mi ford daki fiyatlarla çok fark var Sanmam. Mertol abi bu konuda açıkladı: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Sanmam. Mertol abi bu konuda açıkladı: okudum olay anlaşıldı, ilk etapta çalışıyor görünse de sonradan sorun olabilir, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 bu bizim ecoboost 180 lere uygun mu ? Evet Ecoboost göstergesi bu....1.6 ecoboost ama... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Bende bu sabah gidip mercekli DRL farlarımı ve navigasyonlu büyük ekranımı aldım. Sony panel ve çerçeveyide sipariş ettim bulmaya çalışacaklar. Büyük ekranlı gösterge paneli sadece banzinli var ellerinde; 1 tanede dizel için var ancak çalışırmı bilmiyorum baya hasarlı gibiydi. Gösterge paneline 500 tl dedi ve bir kuruş bile inmedi. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Bende bu sabah gidip mercekli DRL farlarımı ve navigasyonlu büyük ekranımı aldım. Sony panel ve çerçeveyide sipariş ettim bulmaya çalışacaklar. Büyük ekranlı gösterge paneli sadece banzinli var ellerinde; 1 tanede dizel için var ancak çalışırmı bilmiyorum baya hasarlı gibiydi. Gösterge paneline 500 tl dedi ve bir kuruş bile inmedi. Hayırlı olsun abi...Kaça aldın acaba? Birde ampul balast vs hepsi tam mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Serhat, farlar full; Osram xenon kitleri ampulleri herşeyi var. 1000 tl. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 (düzenlendi) Fiyatı nedir Aydın abi... Edit: 1000 liraymış... Ekim 20, 2012 Serhat E. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Serhat, farlar full; Osram xenon kitleri ampulleri herşeyi var. 1000 tl. Hayirli olsun Aydin abi. Onunde giden aracin arkasindan yansimana bayilicaksin Yeni doblolarda arkada siyah parlak bi parca var ordan cok guzel duruyor Birde sony panel+ekran+cerceve kaca geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 arkadaşlar siyah zemin mercekli far arıyorum.Hazır İzmir' deyken TC topraklarında bulunduğum şu süre zarfında bana bir yardımcı olun??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Hayirli olsun Aydin abi. Onunde giden aracin arkasindan yansimana bayilicaksin Yeni doblolarda arkada siyah parlak bi parca var ordan cok guzel duruyor Birde sony panel+ekran+cerceve kaca geldi Sabri selam tesekkurler; Sadece ekran aldım 5" OEM navili; ama onuhenüz denemedim; yarın takar denerim. Sanada baktım ekran bir tane daha vardı ancak ekranın içine sıvı gibi birşey akmış alınmaz yani; aklımdasın merak etme. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 arkadaşlar siyah zemin mercekli far arıyorum.Hazır İzmir' deyken TC topraklarında bulunduğum şu süre zarfında bana bir yardımcı olun??? Ömer; izmirde siyah zeminli mercekli far yok emin olabilirsin. Olsa bugün benim aracın üzerindeydi zaten izmire o farlardan 1 tane geldi onuda istanbuldan biri almış istanbula gitti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 abi fark etmez istnbulda ki arkadaşlarada sesleniyorum kargo falan yaptırcaz. bu siyah zeminliler tam benlik çok hoşuma gitti yaaw:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Birde arkadaşlar; Mercekli farları benim araca taktık; araç hemen DRL leri yaktı. sellektörler falan herşey çalışıyor ancak xenonlar direk yanmadı; böyle kıp kıplama gibi bir hareketler yaptı. Satıcı araç beynine xenonların tanıtılması gerektiğini söyledi. Doğrumudur; bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Birde arkadaşlar; Mercekli farları benim araca taktık; araç hemen DRL leri yaktı. sellektörler falan herşey çalışıyor ancak xenonlar direk yanmadı; böyle kıp kıplama gibi bir hareketler yaptı. Satıcı araç beynine xenonların tanıtılması gerektiğini söyledi. Doğrumudur; bilgisi olan var mı? bende bu drl leri soracaktım. herhangi bir arıza ışığı yaktı mı? bendeki style la sizin versiyon arasında drl lerden kaynaklanan bir fark mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap