Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Xenonlar çalışmadı tanıtılması gerekmiş; arıza uyarısı verdi ekranda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Xenonlar çalışmadı tanıtılması gerekmiş; arıza uyarısı verdi ekranda. Abi bu herkesin takarken aldığı arızadan farklı bir arıza mı? Hayırlı olsun bu arada. Kıp kıplama dediğiniz zenonlar ilk açıldığında bir çakıp sonra düşük aydınlıktan normal haline döner bir süre içinde muhtemelen denk gelmişsinizdir öyle bir şey mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Abi bu herkesin takarken aldığı arızadan farklı bir arıza mı? Hayırlı olsun bu arada. Kıp kıplama dediğiniz zenonlar ilk açıldığında bir çakıp sonra düşük aydınlıktan normal haline döner bir süre içinde muhtemelen denk gelmişsinizdir öyle bir şey mi? Hayır öyle değil; yanmadı xenonlar. küçük küçük çakmalar yaptı. Herkesin aldığı aynı arıza uyarısı aracın verdiği. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Herhalde talep olunca; fiyat bir anda 450 tl olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Hayır öyle değil; yanmadı xenonlar. küçük küçük çakmalar yaptı. Herkesin aldığı aynı arıza uyarısı aracın verdiği. Bir buraya bak: Bir de buraya: http://www.geceucusu.com/topic/4881-ford-focus-iii-2011-oem-bi-xenon-farlar-drl/page__st__20 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Bende bu sabah gidip mercekli DRL farlarımı ve navigasyonlu büyük ekranımı aldım. Sony panel ve çerçeveyide sipariş ettim bulmaya çalışacaklar. Büyük ekranlı gösterge paneli sadece banzinli var ellerinde; 1 tanede dizel için var ancak çalışırmı bilmiyorum baya hasarlı gibiydi. Gösterge paneline 500 tl dedi ve bir kuruş bile inmedi. Aydın hayırlı olsun....... bakışların daha bir çekici oldu demekki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Bir buraya bak: Bir de buraya: http://www.geceucusu...rl/page__st__20 Cem Abi teşekkür ederim. Konuları okudum ama izmirde bu işi yapabilecek bir usta varmıdır bilemiyorum şu an. Bugün faları aldığım yerde bana bu farları taktırtabileceklerini söylediler ve elektrikçilerini çağırdılar; biraz konuşunca adamın biraz kasap olduğunu hemen farkettim ve ayrıca ledlerden falan haberi yok. Tek te anlattım anahtar şu pozisyondayken bunu yapacak farlar yanınca ledler kısık yanacak falan diye sonunda ben anlamadım dedi gitti. bilemiyorum bakıcam artık; Mertol beni kabul ederse bir bodrum turu da yapabilirim aslında Teşekkürler Bekir abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Aydın abi istersen bayramın sonunda ben mertol abinin anlatımıyla yaparım o kullandığı kablo ek aparatları filan var bende, pensedir tornavida filan sende varsa hallederiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Bende mercekli far almak için internetten araştırıyorum, tabi önceliğim siyah zeminli. Bulunmuyor ama ümidi kesmedim daha acelemde yok.Geçen gün biryeri aradım normal mercekli varmış ellerinde ama satıcı bir bilgi verdi. Xenon yoktu üstünde sadece far takımını satıyorlardı.Bunlara normal xenon takamazsınız uyum sağlamıyor dedi ,piyasadaki xenonların çoğu olmaz dedi.Yada servise gidip ayar yaptırmanız gerek dedi.Philips ' in xenonları varmış Focus 3 için o uyumluymuş(Fiyatı 550 TL).Piyasadaki ucuz xenonlardan sakın almayın dedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 OEM de olsa BiXenon takanların muayenede geçici de olsa halojenlere dönmeleri gerekeceğini hatırlatmak isterim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Herhalde talep olunca; fiyat bir anda 450 tl olmuş Abi 400-450 demişti, ben 400 yazmıştım, baştan beri 450den veriyor sanırım bir kişi 425ten aldım yazmıştı. Biride 2 gösterge 1 spolieri 1000e aldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Bende mercekli far almak için internetten araştırıyorum, tabi önceliğim siyah zeminli. Bulunmuyor ama ümidi kesmedim daha acelemde yok.Geçen gün biryeri aradım normal mercekli varmış ellerinde ama satıcı bir bilgi verdi. Xenon yoktu üstünde sadece far takımını satıyorlardı.Bunlara normal xenon takamazsınız uyum sağlamıyor dedi ,piyasadaki xenonların çoğu olmaz dedi.Yada servise gidip ayar yaptırmanız gerek dedi.Philips ' in xenonları varmış Focus 3 için o uyumluymuş(Fiyatı 550 TL).Piyasadaki ucuz xenonlardan sakın almayın dedi. Istersen benimkilere bir bak Orkun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Aydın abi istersen bayramın sonunda ben mertol abinin anlatımıyla yaparım o kullandığı kablo ek aparatları filan var bende, pensedir tornavida filan sende varsa hallederiz Bayramda burdaysan oturup bir kahve icelim, farlari ve navi ekrana da bakariz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Istersen benimkilere bir bak Orkun. Bir bak derken. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Bayramda burdaysan oturup bir kahve icelim, farlari ve navi ekrana da bakariz Pazartesi akşam yola çıkıcam abi, halam hastahaneden çıkmış olursa arife Denizliye gidicem bi kaç gün kalıp dönücem. 29 Ekim akşamı tekrar ankaraya dönüş var malesef. Uzun lafın kısası görüşelim ama gün belirleyemiyorum şuan sen tatil boyunca izmirdemisin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap