Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Sonylerdeki 4.2 sanirim, benim aldigim 5 ve navi icin kart girisi var.simdilik navi isine girismeyi dusunmuyorum ama. Hallederiz hepsini.. Şuan satılan sony'ler ile 4.2 tft geliyor.. Navililer de 5.0 tft geliyor.. Düğmeleri farklı oluyor alınca Navi düğmeli sony alınız lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Hallederiz hepsini.. Şuan satılan sony'ler ile 4.2 tft geliyor.. Navililer de 5.0 tft geliyor.. Düğmeleri farklı oluyor alınca Navi düğmeli sony alınız lütfen Tamam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Sonylerdeki 4.2 sanirim, benim aldigim 5 ve navi icin kart girisi var.simdilik navi isine girismeyi dusunmuyorum ama. Buluştuğumuzda konuyla ilgili bilgileri alırım senden.Bende ona göre karar veririm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Abi 400-450 demişti, ben 400 yazmıştım, baştan beri 450den veriyor sanırım bir kişi 425ten aldım yazmıştı. Biride 2 gösterge 1 spolieri 1000e aldı walla açıkca söylemek gerekirse o paraya yazılım yaptırcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Tft ekranda resimdeki rakamlar hic degismiyor sizde de ayni durum varmi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Tft ekranda resimdeki rakamlar hic degismiyor sizde de ayni durum varmi?abi sorun varsa adamı arayalım geri gönderelim mi [ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 yazılımdanmı nedir ama bende öyle bir ekran bile yok sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 (düzenlendi) Serdar Sende resimdeki ekranlar cslidiyormu Ekim 21, 2012 Murat K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 (düzenlendi) Km gostergesinin ustunde 2-3 arasi kalmis 3 kutucuk var alttaki resimdeki surekli sifir kaliyor Ekim 21, 2012 Murat K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Bende resimdeki ekran yok sanırım, gideyim bi bakayım arabaya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Serdar Sende resimdeki ekranlar cslidiyormubende bu görüntü çıkmıyor abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 sana özel üretim geldi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Sabridede öyleydi diğerlerini hatırlamıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Yok yaw 50bin km den sonra otm. olarak çıkıyormuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap