Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Abi farlar için elektrikçiye gidiceksen çıktıyla git mutlaka O çıktıyı anlayacak elektrikçide lazım tabii. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öcal Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Ben IST da bulamadım ama alan arkadasım var bir tane varmış.400 e aldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öcal Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Baran bey,Kamera ile modüle para vermedim.Ankaraya geri göndereceğim.isterseniz size yollasın Ümit bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Baran bey,sadece b max de modulsuzmuş.focus İcin modül gerekiyor. Ekran 5" olsa da mı gerekiyormuş onu merak ediyorum ben. Çünkü ekranın arkasında direk giriş var kamera için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Ben zaten adamı hiç sevmedim bi dinliyim anlıyım öğreneyim yok dediğim dedik. Anten fiyatlarına baktınmı abi? ebaydan 10dolara filan gelicek gibi, henüz ekrandan ses olmayınca almadım. Abi farlar için elektrikçiye gidiceksen çıktıyla git mutlaka Anten ok. Ozan; istanbula gittiğimde alıcam. Kartı da ingiltereden alıcam büyük ihtimalle. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öcal Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Ekranın arkasındaki girişe modülden çıkan kablo takılıyor.yoksa direk kamera girişi benim 4.2 de var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 ekranlar gelirse kamerayıda denerim ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Beyler Göstergedeki Donma sorununu genelde uzun yol yolculuklarında yaşıyorsunuz...Ekran tamamen donuyor ve görüntüler gidiyor...Öte yandan vites yükseltme uyarısı çıkıyor ya,o da donuyor ..Hatta şehir içinde bile donuyor..eğer o durum var ise göstergenizde uzun yolda da tamamen donma sorunu yaşarsınız yüzde 99 oranında haberinizde olsun..Uzun yol yaparken bakın göstergelerinize..Bazı göstergelerde yakıt ölçümlerini hatalı yazıyormuş..Böyle bir problem de yaşayabilirsiniz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Ankara ve İzmir'de olup İstanbul'da olmaması mümkün değil bu tip parçaların. İstanbul'dan bu işe pek meraklı çıkmadı sanıyorum. Himpex'ten Cüneyt Beyi bul... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Himpex'ten Cüneyt Beyi bul... Teşekkürler. Aklımda ama para vermeye değer mi değmez mi pek emin olamadım. Bu ürünler de biraz şüpheli (defolu). Arka cama spoiler yakın geliyor. İç gösterge, Sony ve ekran'ın güzel olabileceğini düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Teşekkürler. Aklımda ama para vermeye değer mi değmez mi pek emin olamadım. Bu ürünler de biraz şüpheli (defolu). Arka cama spoiler yakın geliyor. İç gösterge, Sony ve ekran'ın güzel olabileceğini düşünüyorum. Benim için değmez, ben iç görselinden çok sürüş keyfi ve performansına odaklanıyorum, ve yapacağım ekstra masrafları da o yönde yaparım. Yoksa tüketimimi renkli görsem ne olur monokrom olsa ne olur... Sony ise hem kullanım zorluğu hem de parmak izi mıknatısı olarak özellikle uzak duracağım bir panel! Neyse zevkler tartışılmaz. İlk aşamada güzel bir süspansiyon modifiyesi bana yeter. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Bir ihtimal 5" navili ekran veya makul fiyat olursa My Touch düşünürüm. Gerisi cezbetmiyor beni de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Bir ihtimal 5" navili ekran veya makul fiyat olursa My Touch düşünürüm. Gerisi cezbetmiyor beni de Ahmet 3,5" düşünürsen bende var biliyorsun.Sen istersin belki diye ilan açmadım sahibindene falan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Ahmet 3,5" düşünürsen bende var biliyorsun.Sen istersin belki diye ilan açmadım sahibindene falan. Sağol Abi biliyorum ... Almışken bi kerede büyük alalım dedik, zaten şu an ekrana ayıracak bütçe sıkıntısı çekiyoruz, o yüzden bekleyelim biraz daha dedik... Hayırlısı abicim artık.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Sağol Abi biliyorum ... Almışken bi kerede büyük alalım dedik, zaten şu an ekrana ayıracak bütçe sıkıntısı çekiyoruz, o yüzden bekleyelim biraz daha dedik... Hayırlısı abicim artık.... ok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap