Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ankarada Focus 3 Için - St Spolier, Tft Gösterge, Sony Panel Vs

Ozan Kar

Önerilen Mesajlar

Ben zaten adamı hiç sevmedim :) bi dinliyim anlıyım öğreneyim yok dediğim dedik.

Anten fiyatlarına baktınmı abi? ebaydan 10dolara filan gelicek gibi, henüz ekrandan ses olmayınca almadım.

Abi farlar için elektrikçiye gidiceksen çıktıyla git mutlaka :)

Anten ok. Ozan; istanbula gittiğimde alıcam.

Kartı da ingiltereden alıcam büyük ihtimalle.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Beyler Göstergedeki Donma sorununu genelde uzun yol yolculuklarında yaşıyorsunuz...Ekran tamamen donuyor ve görüntüler gidiyor...Öte yandan vites yükseltme uyarısı çıkıyor ya,o da donuyor ..Hatta şehir içinde bile donuyor..eğer o durum var ise göstergenizde uzun yolda da tamamen donma sorunu yaşarsınız yüzde 99 oranında haberinizde olsun..Uzun yol yaparken bakın göstergelerinize..Bazı göstergelerde yakıt ölçümlerini hatalı yazıyormuş..Böyle bir problem de yaşayabilirsiniz...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Himpex'ten Cüneyt Beyi bul...

Teşekkürler. Aklımda ama para vermeye değer mi değmez mi pek emin olamadım. Bu ürünler de biraz şüpheli (defolu). Arka cama spoiler yakın geliyor. İç gösterge, Sony ve ekran'ın güzel olabileceğini düşünüyorum. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Teşekkürler. Aklımda ama para vermeye değer mi değmez mi pek emin olamadım. Bu ürünler de biraz şüpheli (defolu). Arka cama spoiler yakın geliyor. İç gösterge, Sony ve ekran'ın güzel olabileceğini düşünüyorum. :)

Benim için değmez, ben iç görselinden çok sürüş keyfi ve performansına odaklanıyorum, ve yapacağım ekstra masrafları da o yönde yaparım.

Yoksa tüketimimi renkli görsem ne olur monokrom olsa ne olur...

Sony ise hem kullanım zorluğu hem de parmak izi mıknatısı olarak özellikle uzak duracağım bir panel!

Neyse zevkler tartışılmaz.

İlk aşamada güzel bir süspansiyon modifiyesi bana yeter.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ahmet 3,5" düşünürsen bende var biliyorsun.Sen istersin belki diye ilan açmadım sahibindene falan.

Sağol Abi biliyorum ;) ... Almışken bi kerede büyük alalım dedik, zaten şu an ekrana ayıracak bütçe sıkıntısı çekiyoruz, o yüzden bekleyelim biraz daha dedik... Hayırlısı abicim artık....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.