Yalçın Oruç Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 ilginiz için teşekkür ederim. söylemiş olduğunuz donma olayını ben geçenlerde orjinal sony sistemin 4,2 lik ekranında yaşadım telefonla konuştum kapattım hala ekranda arıyor falan yazıyodu ama mp3 geçişlerimde falan hiç bir problem yaşamadım gideceğim yere vardığımda arabamı stop ettim geri açtım o gün bu gündür sorun yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Teyp göstergesinde donma ilk kez duyuyorum,hele tft ekranlı teyp göstergesinde...Ama tabii elektronik şeyler bunlar,bazen takılıyorlar....Fakat ben bugüne kadar Fordlarda çözülmeyen bir sorun görmedim,gerçekten çok rahat çözülüyor tüm sorunları..Türkiyeye en uygun otomobiller C segmentinde Focustur..Bence...Bu arada benin göstergede aranan numara sarımsı yeşilimsi,telefon işareti kırmızı,bazı amblemler beyaz falan gözüküyor,herkeste öylemi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Yazılım güncellemesi var bazı radyo cd üniteleri için. Öyle bir sorun olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahir Arıt Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Şu sony panel olayını anlayamadım mazur görün ) Mevcut teybin ekranımı degişiyor nasıl oluyor? Resmi falan mı? Orjinal ile sony panel arasındaki farkı gösteren... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Şu sony panel olayını anlayamadım mazur görün ) Mevcut teybin ekranımı degişiyor nasıl oluyor? Resmi falan mı? Orjinal ile sony panel arasındaki farkı gösteren... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun Aydın Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Ozan buradan da merhaba ürün gerçekten çok güzelmiş güle güle kullan.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Bu ekran 4.2 inc calismasinda telefon park sistemi gibi sikinti cikarirmi yardimci olursaniz sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Çalışıyorsa, sorun olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 ilginiz için teşekkür ederim. söylemiş olduğunuz donma olayını ben geçenlerde orjinal sony sistemin 4,2 lik ekranında yaşadım telefonla konuştum kapattım hala ekranda arıyor falan yazıyodu ama mp3 geçişlerimde falan hiç bir problem yaşamadım gideceğim yere vardığımda arabamı stop ettim geri açtım o gün bu gündür sorun yok Bu sorun gecen gün denediğim 5" ekranların birindede vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 bu gösterge panelinden nerede buluruz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 bu gösterge panelinden nerede buluruz ? , Konuda yeterince bilgi var.... Nerde, ne kadar, adres, telefon.... Hepsi yazılmış çizilmiş... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Olca Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2013 Bir sorum olacak, sadece panelin içindeki ekran mı değişiyor yoksa panel tamamı mı değişiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Focus 2013 style Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2013 (düzenlendi) Bir sorum olacak, sadece panelin içindeki ekran mı değişiyor yoksa panel tamamı mı değişiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Focus 2013 style Tamamı Ekim 20, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Olca Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2013 Tamammi Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2013 Ben de ST spoiler taktım ancak anten uzun olduğu için spoilera sürtüyor. Aracın rengi lacivert olduğundan baya belli olmuş. Ne yapmalıyım?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap