Ozan Kar Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2012 (düzenlendi) @Serhat E., çok süper biyer bulmuş, arasanız bulamayacağınız parçalar çok ucuz fiyata mevcut. Örneğin biz bugun geniş ekranlı gösterge aldık sıfır paketinde 400TL, ST beyaz boyalı spolier 200TL sony panel 400TL gibi. Kargoda yaparız dedi. siz ayrıca pazarlığınızı yapın Gösterge 10-15 tane vardı ancak nasıl bilmiyorum ilk baktığı benzinli geniş ekranlı çıktı sonra bize 2 tane dizel geniş ekran buldu verdi kalanlarda küçük ekranlı olanlar olabilir. ST Spolierde 4-5 tane var sanırım. Ayrıca hemen hemen her türlü ford parçası var, taunustan mondeoya kadar Yer Şaşmaz Sanayide Çakırlar oto, Ümit bey var o parçalara hakim başkası çıkarsa telefona yok diyebilir haberiniz olsun. tel: 0 312 278 28 18 ST Spolierleri bitirmeyin bayramdan sonra ben alcam bi tane Ekim 16, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi 15 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Valla Süper Sağolasın Hocam... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yorumlarını alalım, arabanı daha çok sevdin mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 O paraya bende istiyorum ki ondan yaaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 (düzenlendi) Yorumları nereye yazsam bilemedim :D Hemde ne sevmek ama şimdi teyp ekranına el atmak lazım, eskiden gözüme batmıyordu şimdi hem ufak hem tırt geliyor :D o ekranlardanda vardı buarada çeşit çeşit yalnız aklım arka ışıklandırmaya takıldı tekrar eskisini takıp bakmaya üşendim, sanki az yanıyor birde far/park açınca vs şiddeti değişmiyor. Geçen konudaki gibi LIM SET vs yeşil değil sanırım güncelleme lazım bunada. Ekim 16, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yorumları nereye yazsam bilemedim :D Hemde ne sevmek ama şimdi teyp ekranına el atmak lazım, eskiden gözüme batmıyordu şimdi hem ufak hem tırt geliyor :D o ekranlardanda vardı buarada çeşit çeşit Eee biz demiştik! demiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Gösterge işi şahane oldu ya Ucuza düzgün boyayacak bir yer bulursan ST spoiler i de Halledelim Ozan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Sürekli satış yapacak bir yer ise konuyu sabitleyelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Sürekli satış yapacak bir yer ise konuyu sabitleyelim. Kampanya stoklarla sınırlıdır Maalesef stok bittikten sonra bir daha gelmeyeceğini söylediler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 (düzenlendi) Valla Ümit abide ben potansiyel gördüm eğer elindekiler çabuk biterde talep devam ederse bulur getirir gibi geldi bana Serhat ben 2 gün sonra arayıp sorcam tekrar aytozu bulması için, ucuza boya çok içime sinmedi sonra atar matar. Ekim 16, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Boyasız alın ve yetkili servis'e gidin, ozan boyalı aldığın ürünün rengi seninkiyle tutmaz senin araban güneşte kaldı aylardır..aman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Mercekli Far var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Boyasız alın ve yetkili servis'e gidin, ozan boyalı aldığın ürünün rengi seninkiyle tutmaz senin araban güneşte kaldı aylardır..aman Boyasız yok, gördüğüm 3 tane vardı arka raftada bi kaç tane vardı ama hepsi beyazdı. Acaba astarmıydı o beyazlık? Aydın abi mercekli far varmı bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Boyasız yok, gördüğüm 3 tane vardı arka raftada bi kaç tane vardı ama hepsi beyazdı. Acaba astarmıydı o beyazlık? Parlamıyorsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Parlamıyorsa Ortam karanlıktı deponun içinde gördük, bildiğim kadarıyla astar biraz sarımtrak bej oluyor. bide adam boyalı diyince üstelemedik. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap