Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Yol bigisayarındaki tüm ekranları, gaugedede sabit olanları çektim bende durum bu: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Bu arada göstergelerin değiştiğini yazmıştı biri, ben dün baktım showroomdaki smart paketli araç dahil bir fark yoktu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Bendeki uk versiyonda tum ekranlar ozaninki ile ayni. 3 haneli km sayaci yok bende. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Tft ekranda resimdeki rakamlar hic degismiyor sizde de ayni durum varmi? Bu ne ya ? Bende boyle seyler yok ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 5,6l/100 km 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Bendeki uk versiyonda tum ekranlar ozaninki ile ayni. 3 haneli km sayaci yok bende. Ayni urun abi bizimki anlamadim ben bu isi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Ozan hakkaten çok iyimiş...güle güle kullan... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 5,6l/100 km Şaşmaza maltepeye gidip geldim ondan hergün bilkente çıkıp inince 6.3 filan oluyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Bendeki ekranlar da böyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Ben bu şekildeki gostergeyide forumda gördüğüme eminim ama bulamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Şaşmaza maltepeye gidip geldim ondan hergün bilkente çıkıp inince 6.3 filan oluyor Ekonomi odaklı kullanım hakkında hiç bir fikrim olmadığına eminim şu an . Ben en düşük 6,5 görmüştüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Sağ altta trip yerine km yazmasi gerek en azindan bende oyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Bu ekranlar için update var denmişti. Yazılım farkı olmasın bu farklar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Tft ekranda resimdeki rakamlar hic degismiyor sizde de ayni durum varmi? Merhaba Benim aracımdaki ekran fabrikasyon TFT geldi hatta yazılım güncelleştirmeside yapıldı birkaç ufak değişikliğin dışında bu ekran bendede görünmüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Bendeki ekranlar da böyle dikkat ettimde bu göstergede şu anki pozisyonu itibariyle yukarı aşağı doğru 7 adet menü mevcut. Bendeki ekranda ise aynı pozisyonda 6 menü mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap