Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Kararmisi kacirdim Ozan. Aydin abi bizim sony panel+renkli ekran+ona uygun cerceve işi ne oldu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Aydin abi bizim sony panel+renkli ekran+ona uygun cerceve işi ne oldu ? Sabri Yakup'un izmirde bulduğu güzel bir yer var. Adamın elinde siyah zeminli mercekli F3 farı vardı.almaya gititm ama kaçırmışım. Bir cumartesi günü daha geniş vaktimde gidip F3 için neler var tek tek bakacağım. Çok üzüldüm farlara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Sabri Yakup'un izmirde bulduğu güzel bir yer var. Adamın elinde siyah zeminli mercekli F3 farı vardı.almaya gititm ama kaçırmışım. Bir cumartesi günü daha geniş vaktimde gidip F3 için neler var tek tek bakacağım. Çok üzüldüm farlara bu merceklilerde DRL de var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 bu merceklilerde DRL de var mı? Tüm mercekli F3 ler DRL li; X paket farı. Bizim bulduklarımız siyah zeminli ST farıydı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Tüm mercekli F3 ler DRL li; X paket farı. Bizim bulduklarımız siyah zeminli ST farıydı hmm siyah zemini kaçırdığın kötü olmuş abi.. peki mercekli far taktırınca çıkan arıza ışığı filan yanıyor deniliyordu.. sıkıntı olmuyor mu? bir de muayeneye giderken değiştirmek lazım sanırım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 hmm siyah zemini kaçırdığın kötü olmuş abi.. peki mercekli far taktırınca çıkan arıza ışığı filan yanıyor deniliyordu.. sıkıntı olmuyor mu? bir de muayeneye giderken değiştirmek lazım sanırım.. Hepsi hallolur istedikten sonra, servisle aranı iyi tut. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Dur bende arayayım ve bir geniş ekran az pilav üstü olsun.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Sabri Yakup'un izmirde bulduğu güzel bir yer var. Adamın elinde siyah zeminli mercekli F3 farı vardı.almaya gititm ama kaçırmışım. Bir cumartesi günü daha geniş vaktimde gidip F3 için neler var tek tek bakacağım. Çok üzüldüm farlara Aydın bey bu bahsettğiniz yer izmirin neresinde tarif edebilirmisin. ben şuan izmirdeyim de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Sabri Yakup'un izmirde bulduğu güzel bir yer var. Adamın elinde siyah zeminli mercekli F3 farı vardı.almaya gititm ama kaçırmışım. Bir cumartesi günü daha geniş vaktimde gidip F3 için neler var tek tek bakacağım. Çok üzüldüm farlara Senin rengede cok guzel olurdu yaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Mercekli far bir takım varmış 1200 lira diyorlar sıfırmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Aydın bey bu bahsettğiniz yer izmirin neresinde tarif edebilirmisin. ben şuan izmirdeyim de 2.sanayi sitesi. Hakan otomotiv. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Bir kac sey soracam arkadaslar bilgim olmsdigi icin...genis ekrani aldigimda aadece ekranmi gelecek yoksa km saatlet fslandami gelecek cunku sigmaz diye dusunuyrum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Bir kac sey soracam arkadaslar bilgim olmsdigi icin...genis ekrani aldigimda aadece ekranmi gelecek yoksa km saatlet fslandami gelecek cunku sigmaz diye dusunuyrum.. komple değişiyor abi seni arayacam yarım saate kadar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Aradım adam 450 ye çıkarmış fiyatı alsammı acaba ya, parayı gönder paketi göndereyim diyor, göndereyim mi parayı ne diyorsunuz Serdar bey, siz kaça aldınız fiyat verebiliyor musunuz. Adam abi Mardin'e de gönderecem bir tane diyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 bu aralar , görsel modifiye edilmiş bissürü focus görmeye başladım , artık parça arayış sıkıntıları bitecek gibi , biraz daha sabır leblebi fiyatına çıkar bütün parçalar ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap