çağlar çetinkaya Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2012 Arkadaşlar nette dolaşırken bu tür bir navigasyon ve müzik sistemi buldum sizce takılabilir mi nasıl bir cihaz yorumlarınızı alayım cihazın özellikelri: 5.1 Surround Aux Giriş Ek Monitör Çıkışı Hafıza Kart Girişi Kamera Girişi Subwoofer Çıkış USB Portu iPod Uyumu Gelişmiş Özellikler Bluetooth CD-R / CD-RW Uyumlu Changer Kontrol Dahili TV Direksiyondan Kontrol Dokunmatik Ekran Dvix EQ Handsfree Kumanda MP3 Navigasyon (GPS) Taşınabilir Ön Panel WMA cihazın markası navigold ,2yıl garantili ve 1100 tl fiyatı ,aracın direksiyon kumandası ile de uyumlu cihaz..şekil olarakta güzel duruyor benim hoşuma gitti siz ne düşünürüsünüz arkadaşlar ???? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Otomatik Mesaj Bu konu, "Otomobiller Hakkında → Teknik ve Faydalı Bilgiler → Elektronik Sistemleri" kategorisinden "Focus Garajı → Focus III → Modifiye → Ses & Görüntü Sistemleri" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Link var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yakup kardeş uygun yer bulmaya çalıştım ama fazla ayrıntılı bakamadım uygun yere ,en uygun burası gelmişti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-navigold-ford-focus-2012-uyumlu-navigasyonlu-oem-double-teyp-96984814/detay link bu arkadaşlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Buralarda zaten başlıklar var, incele istersen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-navigold-ford-focus-2012-uyumlu-navigasyonlu-oem-double-teyp-96984814/detay link bu arkadaşlar Bunun linkini bende vermiştim siz istanbulda mısınız adamlara görüştüm çok defa video çekin içeriğini görelim dedim yoğunum diyo bayramdan önce alacam ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Iyi hoşta mesela suanki teypde yapabildiklerimi yapabilecekmiyim mesela park sensorleri ekranda cikacakmi telefon kullanimi rahat mi sesli komut calisiyormu falan filan aslinda subwoofer cikisi varmis iyi olur Ferhat abiyle bizim icin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Bunun linkini bende vermiştim siz istanbulda mısınız adamlara görüştüm çok defa video çekin içeriğini görelim dedim yoğunum diyo bayramdan önce alacam ama Serdar abicim yap bi delikanlilik al sunu bide guzel video cek bizde aydinlanalim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Serdar abicim yap bi delikanlilik al sunu bide guzel video cek bizde aydinlanalim yarın sipariş geçecem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Sabri, onun marabasında park sistemi yok 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Sabri, onun marabasında park sistemi yok Yakoooooooooooo ihtiyacım yok park sistemine direksiyon cevirmekten aciz değilim o parayla bu naviyi alırım hıh 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yakoooooooooooo ihtiyacım yok park sistemine direksiyon cevirmekten aciz değilim o parayla bu naviyi alırım hıh Sensör yok , tamponları hep çizik dedi ahmet bana ? ! Buna ne diyorsun ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 telefon kullanımı aynı şuan ki teypte yaptığınız gibi yapılabiliyormuş Bluetooth hakkında bilgi Aracınızda seyahat ederken telefonunuz çaldığında,cihaz müziğin sesini otomatik olarak keser ve siz telefonunuzu elinize almadan hem araç sürüşünüze devam edebilir ve görüşmenizi yapabilirsiniz.karşı tarafın sesini araç hoparlörlerinden duyarsınız.görüşmeniz bittiğinde otomatik olarak müzik kaldığı yerden çalmaya devam eder.aynı zamanda sürüş halinde yine telefonunuzu almadan teybin dokunmatik ekranını kullanarak istediğiniz kişiyi arayabilirsiniz yalnız park sönsörü ile ilgili bir açıklama yok .sesli komutta nasıl olur bilmiyorum ..aceba sesli komutta sesimizi teyp mi algılıyor yoksa başka bir mikrofon var mı bilmiyorum eğer başka bir alıcı varsa sesli komutta bazı fonksıyonları kullanabiliriz sanırım zaten sesli komut u pek kullanmıyorum ben.ama park sensörü önemli o nasıl olur bilemiyorum.arkayı geri görüş kamerasıyla hallederiz de ön ne olur bilemem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Sensör yok , tamponları hep çizik dedi ahmet bana ? ! Buna ne diyorsun ? yorumsuz cızık yok tamponda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap