Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 yorumsuz cızık yok tamponda Doğru ya opak'dı birde değil mi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 telefon kullanımı aynı şuan ki teypte yaptığınız gibi yapılabiliyormuş Bluetooth hakkında bilgi Aracınızda seyahat ederken telefonunuz çaldığında,cihaz müziğin sesini otomatik olarak keser ve siz telefonunuzu elinize almadan hem araç sürüşünüze devam edebilir ve görüşmenizi yapabilirsiniz.karşı tarafın sesini araç hoparlörlerinden duyarsınız.görüşmeniz bittiğinde otomatik olarak müzik kaldığı yerden çalmaya devam eder.aynı zamanda sürüş halinde yine telefonunuzu almadan teybin dokunmatik ekranını kullanarak istediğiniz kişiyi arayabilirsiniz yalnız park sönsörü ile ilgili bir açıklama yok .sesli komutta nasıl olur bilmiyorum ..aceba sesli komutta sesimizi teyp mi algılıyor yoksa başka bir mikrofon var mı bilmiyorum eğer başka bir alıcı varsa sesli komutta bazı fonksıyonları kullanabiliriz sanırım zaten sesli komut u pek kullanmıyorum ben.ama park sensörü önemli o nasıl olur bilemiyorum.arkayı geri görüş kamerasıyla hallederiz de ön ne olur bilemem eskiden park sensörü mü vardı ya kendinizi köreltmeyin teknolojinin kurbanları olmayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 yarın sipariş geçecem Adamsin !!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 park sönsörünün direksiyon çevirmeyi azaltmasının dışında daha önemli marifetleri var bence hem arkadaki hemde öndeki engelleri bize haber veriyor biz görmesek bile .sonuçta arkada ve önce sağda solda engeller olabiliyor sürücünün göremeyeceği. focusun sensörleride bu açıdan benim çok hoşuma gidiyor her sönser ayrı ayrı çalışıyor bu da çok güzel birşey nerde ne var biliyorsunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 eskiden focusta yoktu o zaman renault toros a binelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 (düzenlendi) Sensör yok , tamponları hep çizik dedi ahmet bana ? ! Buna ne diyorsun ? Serdar amerikanın oyunu bunlar, inanma Maşallahı var Serdarın aracının Ekim 16, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 park sönsörünün direksiyon çevirmeyi azaltmasının dışında daha önemli marifetleri var bence hem arkadaki hemde öndeki engelleri bize haber veriyor biz görmesek bile .sonuçta arkada ve önce sağda solda engeller olabiliyor sürücünün göremeyeceği. focusun sensörleride bu açıdan benim çok hoşuma gidiyor her sönser ayrı ayrı çalışıyor bu da çok güzel birşey nerde ne var biliyorsunuzbenimde gözlerim var ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Serdar amerikanın oyunu bunlar, inanma Maşallahı var Serdarın aracının kaçın kurasıyız ahmedoviç yarın gidiyormusun Urfa'ya sen onu söyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 kaçın kurasıyız ahmedoviç yarın gidiyormusun Urfa'ya sen onu söyle gideceğim bi aksilik olmazsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 gideceğim bi aksilik olmazsa gelmiş mi araç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 gelmiş mi araç Bu akşam inmesi gerekiyor sabah bilgi verecekler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 gözler siz aracın içinde iken gözünüz aracın dışında değil ama .aracın her yerini gösteriyor bu sensör sağ sol arka ön .her sensörüde ekranda ayrı ayrı gösteriyor bu da çok güzel birşey bence ..sistemi kullanan focusun bu sönsörlerinin ne kadar güzel olduğunu bilir vallaha diğer sönserlere benzemez bu sen soruyorsun bu söylüyor:) sen sor ben söyleyim diyor ,adı üstünde sensör 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Sabri, onun marabasında park sistemi yok Şuna gidip bir bakta siparişini verelim olmaz mı yönetim kurulu başkanımız değilmisin yardımcı ol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Şuna gidip bir bakta siparişini verelim olmaz mı yönetim kurulu başkanımız değilmisin yardımcı ol Neye gidip bakayım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 gözler siz aracın içinde iken gözünüz aracın dışında değil ama .aracın her yerini gösteriyor bu sensör sağ sol arka ön .her sensörüde ekranda ayrı ayrı gösteriyor bu da çok güzel birşey bence ..sistemi kullanan focusun bu sönsörlerinin ne kadar güzel olduğunu bilir vallaha diğer sönserlere benzemez bu sen soruyorsun bu söylüyor:) sen sor ben söyleyim diyor ,adı üstünde sensör benim ihtiyacım yok o sansörlere maraba arabamdan memnunum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap