ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Canim cekti ya gule gule kullan abi. Benin boyum 1.92 elimde normalden buyuk alisilabilir bir buyuklugumu var ? Mesaj yazmak falan zormu ? Maşşallah demekle birlikte tam senlik diyorum.Fakat tek kötü yanı kulaklıkla oyun oynerken(özellikle araba yarışlarında) kulaklık girişi eli engelliyor. Birde şarj ile ilgili garip ve bir okadar güzel olan bir durumda yarım saat te neredeyse yüzde 50 şarj oluyor baya hızlı şarj ediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Konu başlığını okurmusunuz lütfen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 [bu teyp in üzerinde var zaten aux ,usb girişi falan o konuda sıkıntı olmaz.önemli olan park sensörünün ekranda görünmesi..ben bugün aradım adamları..aradığım satıcının birinde kalmamış1 ay sonra yeni ürün gelecek dedi o da bunlardan farklı olabilir dedi..diğer satıcı ise ürünün elinde olduğunu söyledi taksit yaptıklarınıda söyledi.park sensörü olayını sordum.onuda ekranda gösterdiğini söyledi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Ses sistemini taktirdigim yere gittim bugun anlattim bu olayi bakmadan almayin dedi bende cyclone satiyorum dedi focus2 ve fiesta icin ekranlar var ama senin araba icin daha gelmedi katalok dedi. Haber vericek bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Maşşallah demekle birlikte tam senlik diyorum.Fakat tek kötü yanı kulaklıkla oyun oynerken(özellikle araba yarışlarında) kulaklık girişi eli engelliyor. Birde şarj ile ilgili garip ve bir okadar güzel olan bir durumda yarım saat te neredeyse yüzde 50 şarj oluyor baya hızlı şarj ediyor. Hayırlı olsun. Başlık açında taşıyalım bu mesajları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 (düzenlendi) Hayırlı olsun. Başlık açında taşıyalım bu mesajları. iyice kullanıp ona göre bir konu açarak paylaşıcam Buda işin gerçeği: Telefonu elimden bırakamıyom ki burada bişeyler yazayım.Bir kaç güne ilk hevesim geçsin uzun uzuna yazıcam beni bir kaç gün mazur görün Ekim 17, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 (düzenlendi) http://www.youtube.com/watch?v=cPkgS9nL7iE&feature=related Ekim 17, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Oğuz abi supersin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 (düzenlendi) http://www.youtube.com/watch?v=cPkgS9nL7iE&feature=related Benim anlamadigim 2 videodaki urunde ayni ama menuleri alakasiz ? Buda var yine ayni kasa ama menu farkli Ekim 17, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 (düzenlendi) Ekim 17, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Cihazlar aynı menüler farklı alacağım cihazın menüsünü görmüş olsaydım çoktan alırdım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Cihazlar aynı menüler farklı alacağım cihazın menüsünü görmüş olsaydım çoktan alırdım 15.300 ruble Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 15.300 ruble Aşağı yukarı 500 dolar mı ediyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Aşağı yukarı 500 dolar mı ediyor? aynen öyle engin abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar göstergeleri aldığımız yer, numune orjinal navigasyonlu ekran bulmuş yarın yada cumartesi gidip duruma göre arabama takıp denemesini yapıcam acele etmeyin Ekim 18, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap