Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Arkadaşlar göstergeleri aldığımız yer, numune orjinal navigasyonlu ekran bulmuş yarın yada cumartesi gidip duruma göre arabama takıp denemesini yapıcam acele etmeyin haberim var canım adam aradı beni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 haberim var canım adam aradı beni Haberin varda yazdınmı ki buraya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Haberin varda yazdınmı ki buraya şaka bi yanada adam aradı siparişleri aldın mı diye bide ekrandan falan bahsetti ama hangisini tarif ettiğini anlamadım anlatamadı sizi çağırdığını deneyeceğini ve satılır mı diye sordu resim at dedim bende sen biliyor mu neyden bahsettiğini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 şaka bi yanada adam aradı siparişleri aldın mı diye bide ekrandan falan bahsetti ama hangisini tarif ettiğini anlamadım anlatamadı sizi çağırdığını deneyeceğini ve satılır mı diye sordu resim at dedim bende sen biliyor mu neyden bahsettiğini ben ona demiştim 5" navigasyonlu bul diye, bugun buldum gel bak ona göre sipariş vericem dedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 ben ona demiştim 5" navigasyonlu bul diye, bugun buldum gel bak ona göre sipariş vericem dedi.adam ne gaza gelmiş öyle herşey getirecem herşey diyo acayip heyecanlı yeminle fena para kıracak herif dedim yan sanayi mi yok abi benimki orijinal yedek parça 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 adam ne gaza gelmiş öyle herşey getirecem herşey diyo acayip heyecanlı yeminle fena para kıracak herif dedim yan sanayi mi yok abi benimki orijinal yedek parça Serdar abi aldin mi urunu ? Kacirdimmi ben ne oldu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Serdar abi aldin mi urunu ? Kacirdimmi ben ne oldu ?almadım daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 almadım daha Aaa ama içine sinmedi senin ben anladim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Uşaklar benden rica etmiştiniz hala geçerli ise bugün bakabilirim, boşum çünkü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Rıza Arık Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Konuları takip ediyorum ama sabit bi fikir yok sanırım kimsede henüz ses ve navigasyon sistemi için takıp kullanan var mı şuan bizde gidip alsak ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Konuları takip ediyorum ama sabit bi fikir yok sanırım kimsede henüz ses ve navigasyon sistemi için takıp kullanan var mı şuan bizde gidip alsak ? Ben bu ay istanbula gittiğimde anteni ve SD kart işini halledicem ve çalıştırıcam navigasyonu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap