Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Bendede bol çok şükür git al Havale geç bana %5 komisyonu ekle birde 30 tl gidiş geliş kargo Şaka maka adama sor takılı varsa gidip bakarız yada elektirikli hali araba şart değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Abi bende parabol, artistlik yaparım adam pahalı bile satar bunu göze alıyormusun ? Sen zahmet etme, ben ucuza alırım sonra sen benle yap pazarlığı, yabancıya gitmesin parabol'lar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Havale geç bana %5 komisyonu ekle birde 30 tl gidiş geliş kargo Şaka maka adama sor takılı varsa gidip bakarız yada elektirikli hali araba şart değil yarın ararım adamı sana dönerim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Havale geç bana %5 komisyonu ekle birde 30 tl gidiş geliş kargo 40 yıllık esnafım böyle kafa görmedim :zha: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 yarın bende arayım adamları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 yarın bende arayım adamları arada bizi bilgilendir bende arayacam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Aramasin herkes yaa adam havalanicak fiyati arttiricak youtubeda falan incelemesi yokmudur bunun ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-ford-focus-2012-uyumlu-oem-dvd-navigasyon-double-teyp-100628661/detay/ yakup kardeş birde bu link var bunu satanda şişli deymiş belki sana daha yakındır ..birde cihaz aynı görünüyorda marka farklı herhalde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-ford-focus-2012-uyumlu-oem-dvd-navigasyon-double-teyp-100628661/detay/ yakup kardeş birde bu link var bunu satanda şişli deymiş belki sana daha yakındır ..birde cihaz aynı görünüyorda marka farklı herhalde Ayni urun evet. Yerde guzelmis son fotoda dukkani cekmisler. Benim kafama bir soru daha takildi. Usb girisimizi kullana bilecekmiyiz ? Yoksa bunun uzerinde bi usb mi var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Arkadaşlar nette dolaşırken bu tür bir navigasyon ve müzik sistemi buldum sizce takılabilir mi nasıl bir cihaz yorumlarınızı alayım Bu da e-bay ilanı: http://www.ebay.com/itm/110918310723?item=110918310723&pt=Car_Audio_Video&cmd=ViewItem&hash=item19d33f1b43&vxp=mtr Aynu ürün sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 40 yıllık esnafım böyle kafa görmedim :zha: 40 yıllık kafayım böyle esnaf görmedim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 40 yıllık kafayım böyle esnaf görmedim Profilde 29 yazıyor????? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Profilde 29 yazıyor????? :muha: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 valla ben taktıracam bunlardan , nekadar kötü olabilirki ? sorayım bari ; nekadar kötü olabilir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 valla ben taktıracam bunlardan , nekadar kötü olabilirki ? sorayım bari ; nekadar kötü olabilir ? Arayuz cok onemli abi mesela HTCyi HTC yapan sense arayuzudur sony xperialar motorolalar falan yok ortada Yani diyecegim suanki teypten artisi sadece ekran ve dvd falansa al ama suanki teypte yapip onda yapamadigin seyler varsa alinmaz mesela torpidodaki aux girislerini kullanabilecekmiyiz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap