Ali Patat Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2012 arkadaşlar gece rezistanslı cam sizde de görmeyi zorlaştırıyor mu yoksa benim gözlerde bi problem var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Gece farketmiyorum ama gündüz çok az belli oluyor. Maaşallah sizdede ne göz varmış gece bile görebildiğinize göre tekrar maaşallah. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Patat Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 gece uzun yollarda çok yavaş kullanmak durumunda kalıyorum sanırım rezistansdan ve karşıdan gelen ışığı cam üzerine dağıtıyo önümü göremez hale geliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 bende gündüz ışık vurunca farkediyorum sadece, sürüşümü etkileyen bir durum yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Gece karşıdan ışık vurduğunda ışığı yayıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 zamanla alışırsınız ... insanlar nelere alışıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 arkadaşlar gece rezistanslı cam sizde de görmeyi zorlaştırıyor mu yoksa benim gözlerde bi problem var Gece sürüşünde normal camdan farkını hiç algılamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Patat Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Gece sürüşünde normal camdan farkını hiç algılamadım. hocam normal camda karşıdan gelen ışık nokta gibiyken rezistanslı da ışık camda dağılıyo alan gibi oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Çok dikkatli bakmadığınızda belli olmuyor ama sürekli orada bişey varmış hissi taşımamak gerek....zamanla alışılır...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Gündüz ara ara rahatsız ediyor fakat gece ben farketmedim ve ön cam konusunda hassasımdır,rahatsız etse kesin takılırdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 hocam normal camda karşıdan gelen ışık nokta gibiyken rezistanslı da ışık camda dağılıyo alan gibi oluyor Biliyorum, ama ben rahatsızlık verici bir durum algılamadım, normal camdan farklı gelmedi demek istedim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Gece gündüz özellikle cama bakmazsam farkedemiyorum normal kullanımda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Patat Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 gece aydınlatmanın olmadığı yollarda daha belli oluyo aydınlatmaya rastladığım zaman seviniyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Seker Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 arkadaşlar gece rezistanslı cam sizde de görmeyi zorlaştırıyor mu yoksa benim gözlerde bi problem var gece yagmurlu ahavada cok cok az farkediyor ama sorun teskil etmiyor bana gore Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 saner can Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Hiç dikkat etmemiştim. Ama rahatsız edici olsaydı mutlaka farkederdim. Problem yaratmıyor. Eğer ışık camda dağılıyorsa camınız içeriden kirlenmiştir mutlaka. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Evet ben başlarda rahatsız oluyordum şimdi gözüm alıştı ışığı biraz daha yayıyor fakat araca binen arkadaşlar ışıgı yayarak zayıflatmış gözü almıyor diyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ali Patat
arkadaşlar gece rezistanslı cam sizde de görmeyi zorlaştırıyor mu yoksa benim gözlerde bi problem var
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
11
10
4
4
Popular Days
Ock 8
17
Ekm 17
14
Ksm 13
11
Ock 9
11
Top Posters For This Question
Bekir B. 11 posts
Ozan Kar 10 posts
Süleyman Altın 4 posts
Osman Mollaoğlu 4 posts
Popular Days
Ock 8 2015
17 posts
Ekm 17 2012
14 posts
Ksm 13 2013
11 posts
Ock 9 2015
11 posts
Popular Posts
Alparslan Kaplan
Gece farketmiyorum ama gündüz çok az belli oluyor. Maaşallah sizdede ne göz varmış gece bile görebildiğinize göre tekrar maaşallah.
Aydın Baran
Gece karşıdan ışık vurduğunda ışığı yayıyor.
Tolga Başaran
zamanla alışırsınız ... insanlar nelere alışıyor
Bu soruda 73 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap