Ali Patat Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2012 arkadaşlar gece rezistanslı cam sizde de görmeyi zorlaştırıyor mu yoksa benim gözlerde bi problem var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Bozulmuşta olabilir bilmiyorum abi ama sağ ve sol ayrı çalışıyor normalde, 2sinin birden bozulması çok düşük ihtimal. Unutmazsam, buz çözümünü kayda alayım, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Unutmazsam, buz çözümünü kayda alayım, Aslında düşündümde gerçekten bozulmuş olabilir, çünkü hiç bir etkisi olmuyor desem yeridir. Ortadaki rezistans olmayan kısımla arada bir farkta olmuyor mesela. Yeni resmen silecek ve kaloriferle çözmüş oluyorum. Youtubede video çok abi ama dış hava sıcaklığı, ve buzun kalınlığı herşeyi çok etkiler. http://www.youtube.com/results?search_query=ford+heated+windscreen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Aslında düşündümde gerçekten bozulmuş olabilir, çünkü hiç bir etkisi olmuyor desem yeridir. Ortadaki rezistans olmayan kısımla arada bir farkta olmuyor mesela. Yeni resmen silecek ve kaloriferle çözmüş oluyorum. Youtubede video çok abi ama dış hava sıcaklığı, ve buzun kalınlığı herşeyi çok etkiler. http://www.youtube.com/results?search_query=ford+heated+windscreen Çalıştığında sanki araç devri etkileniyor gibi, hissettiriyor çalıştığını... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Akün gidici abi Yok yaw öyle deme şimdi:) aldığım kış da aynıydı geçen kış da, bende bu ne güç çekiyor böyle diyordum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Yok yaw öyle deme şimdi:) aldığım kış da aynıydı geçen kış da, bende bu ne güç çekiyor böyle diyordum... Geri aldım abi az önce resmen şok geçirdim, 40 +40 = 80 amper sigorta değeri var. Araçtaki en büyük sigorta değeri! Çalışıp çalışmadığını anlamak için güzel bir yolmuş Bakalım benim ilk sinyalini vermiş akü ile nasıl bir tepki verecek. Tabii birde bu kadar güçlü bir sistemin bu kadar etkisiz olması mümkün değil... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Geri aldım abi az önce resmen şok geçirdim, 40 +40 = 80 amper sigorta değeri var. Araçtaki en büyük sigorta değeri! Çalışıp çalışmadığını anlamak için güzel bir yolmuş Bakalım benim ilk sinyalini vermiş akü ile nasıl bir tepki verecek. Tabii birde bu kadar güçlü bir sistemin bu kadar etkisiz olması mümkün değil... Sabah sabah iyi korkuttun beni.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Ben geçen yıl denediğimde 30 saniyede eritmişti buzları. Su olup akmaya başlayınca, bir silecek hareketi ve pırıl pırıldı. Ama sıcaklık -2, -3 falandı. Bu sene henüz deneyemedim, araba an itibariyle karın içinde kaybolmuş durumda.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Ben geçen yıl denediğimde 30 saniyede eritmişti buzları. Su olup akmaya başlayınca, bir silecek hareketi ve pırıl pırıldı. Ama sıcaklık -2, -3 falandı. Bu sene henüz deneyemedim, araba an itibariyle karın içinde kaybolmuş durumda.. Nasıl tarif etsem bilemedim ama çok katı olmayan buzda daha önce çok kullandım o zaman çalışıyor iş görüyordu, hatta 3-5 gün önce önceki gece yağmış cama yapışmış kar vardı ondada 30 sn bile beklemeden bastım sileceğe ama ısıttığı içinmi hemen aldı yoksa zaten kar tam yapışmadığından mı bilmiyorum. Öğleden sonra şu devirde değişiklik işine bi bakayım. Sabah ki buz taş gibiydi. youtube linkinde bi cmaxli bir video var, o kadar kalın değil ancak ondan daha sert. bende farkedemiyorum bir türlü herhalde benimkinde reziztans yok arka cam ısıtıcısının yanında tuşu yoksa yoktur, tekno paket yoksa yoktur, cama dikkatli baktığınızda, yere dik ince rezistans tellerini göremiyorsanız yoktur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Mollaoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Çalıştığında sanki araç devri etkileniyor gibi, hissettiriyor çalıştığını... Bende on cam rezistansi yok ama araç rölantide iken arka cam rezistansini devreye alınca devir hafif değişiyor sanrim şarj dinamosu devreye giriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Geçen gün arkadaşımın Courier'da dikkatli bakınca gözümü yordu. Kimi zaman bakış açınıza göre yol kenarındaki cisimleri hafiften eğri büğrü gösteriyor. Nedendir bilmem görmemi olumsuz etkileyen aşırı ışık kaynakları ve eğri büğrü görüntüler hep midemi bulandırır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 -18 derecede 54 saniyede buz çözüldü ve silgeçler otomatik çalışıp sildi.bence mükemmel birşey arkadaşlarım ellerinde alkol ile camı kazımaya çalışırken Bu arada bende ısıtma düğmesine basınca ciddi bir devir değişmesi gibi birşey oluyordu demek ki normalmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 -18 derecede 54 saniyede buz çözüldü ve silgeçler otomatik çalışıp sildi.bence mükemmel birşey arkadaşlarım ellerinde alkol ile camı kazımaya çalışırken Bu arada bende ısıtma düğmesine basınca ciddi bir devir değişmesi gibi birşey oluyordu demek ki normalmiş Şüphesiz çok kullanışlıdır, özellikle de Sivas gibi soğuk yerlerde. Ancak görüşün berraklığına az da olsa olumsuz etkisi var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan G. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Devir değişimi olan arkadaşlar akülerinle vedalaşmaya hazır olsunlar. Bende de ön cam ısıtmayı çalıştırınca devir değişiyordu, hatta uzun farlarda voltaj değişikliğinden çok hafif bir ışık düşmesi oluyordu. Bunların ardından kısa süre sonra akü tamamen bitti. Şimdi yeni aküyle bu sorunların hiçbiri yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Mollaoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Devir değişimi olan arkadaşlar akülerinle vedalaşmaya hazır olsunlar. Bende de ön cam ısıtmayı çalıştırınca devir değişiyordu, hatta uzun farlarda voltaj değişikliğinden çok hafif bir ışık düşmesi oluyordu. Bunların ardından kısa süre sonra akü tamamen bitti. Şimdi yeni aküyle bu sorunların hiçbiri yok. Akü daha yeni 1 yıllık Ön camla arka camdaki rezistanslarin wati aynimi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Devir değişmesi olayını denemedim, -o soğukta fazladan 1 sn bile durasım gelmiyor- ama nasıl deneyeceğimide çözemedim, hava soğukken zaten otomatik devrede e açınca birşey değişmeyecek, kapatmanın yolu var mı? Akü daha yeni 1 yıllık Ön camla arka camdaki rezistanslarin wati aynimi acaba Değil, sigorta değerlerine konuşursak arka camda 30 amper sigorta var, ön camda sağ için 40 sol için 40 toplam 80 amper. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ali Patat
arkadaşlar gece rezistanslı cam sizde de görmeyi zorlaştırıyor mu yoksa benim gözlerde bi problem var
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
11
10
4
4
Popular Days
Ock 8
17
Ekm 17
14
Ksm 13
11
Ock 9
11
Top Posters For This Question
Bekir B. 11 posts
Ozan Kar 10 posts
Süleyman Altın 4 posts
Osman Mollaoğlu 4 posts
Popular Days
Ock 8 2015
17 posts
Ekm 17 2012
14 posts
Ksm 13 2013
11 posts
Ock 9 2015
11 posts
Popular Posts
Alparslan Kaplan
Gece farketmiyorum ama gündüz çok az belli oluyor. Maaşallah sizdede ne göz varmış gece bile görebildiğinize göre tekrar maaşallah.
Aydın Baran
Gece karşıdan ışık vurduğunda ışığı yayıyor.
Tolga Başaran
zamanla alışırsınız ... insanlar nelere alışıyor
Bu soruda 73 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap