Ali Patat Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2012 arkadaşlar gece rezistanslı cam sizde de görmeyi zorlaştırıyor mu yoksa benim gözlerde bi problem var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 saner can Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 ışıgı yayarak zayıflatmış gözü almıyor diyorlar Ben de böyle düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Uğur G. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Merhaba herkese; benim ön camda içeriden 5 cm lik bir çizik oluşmuş. ( ben yıkamacıdan şüpheleniyorum fakat henüz itiraf ettiremedim ) Görüşü engellemiyor ama insanın gözüne takılıyor ve gıcık ediyor. Çaresi var mı arkadaşlar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Merhaba herkese; benim ön camda içeriden 5 cm lik bir çizik oluşmuş. ( ben yıkamacıdan şüpheleniyorum fakat henüz itiraf ettiremedim ) Görüşü engellemiyor ama insanın gözüne takılıyor ve gıcık ediyor. Çaresi var mı arkadaşlar? Cam için pasta cila tarzı ürünler var denemeye değer. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Arık Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 gündüz farketmiyorum neredeyse. hatta araca binenler de ben söylemedikçe farketmediler. gece kullanımda da bir rahatsızlık yok. ancak karşıdan gelen araç farlarında önemsiz derecede dağılma oluyor tellerden dolayı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Deniz K. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 merhabalar, Gündüzleri sialere bal peteği takımtısı, geceleri hiç tanımadığınız renk cümbüşlerini size sunan bu ısıtmalı cam yüzünden iş yerime 35 km. olan yetkili servise 6 kere gitmem gerekti. Yarın 2.cam takılacak, uğraşlı ford yazılı dilekçelerden sonra. Umarım düzelir. Bu arada, yan sanayii değil, orijinal parçadır, yetkilinin bu kadar azme ve hırsa dönüşmesini sağlayan sorunuma ilk cevabı, ''Yaşlandıkça insanlarda tavuk karası olur, doktora gittiniz mi ?'' Mümkünse gece yolculuğu yapmayın, abartmıyorum inanın... Cam'ın anladığım kadarı ile birden fazla çeşidi olmamalı, camda yazan numara için, BM51-A03100-H dendi ve öyle de takıldı, farklı olan var ise yarın ki zorlu cam sınavı için yardımcı olunabilirse çok sevineceğim. Saygılar, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 Daha önce lazım olmuştu çekmiştim işine yarar sanırım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 İyi birşey olsaydı İngiltere'de kaldırılmazdı. Ben de bu araçta gece oldukça huzursuz hissediyordum kendimi. Sonunda bunun sebebinin camdaki kırılmalar olduğunu anladım. Uzun yolculuklarda polarize olmasa bile sarı cam takıyorum gözlüğe, çok faydası oluyor. Geçen gün gözüme çarpmıştı şimdi açıp baktım. İngiltere donanımlarında elektrik ısıtmalı ön cam yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 evet beni de çok rahatsız ediyor,ayrıca gündüzleri de cam temiz olsa da camda parlama oluyor,sanki parlak güneşliklerin konsolda durdugunda camdaki yansıması gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 (düzenlendi) özellikle akşamüstü cok rahatsız ediyor beni dikkatli bakmaya bile gerek yok resimde rezistans gayet net görünüyor Kasım 13, 2013 Ramazan V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 (düzenlendi) dikkatli bakmaya bile gerek yok resimde rezistans gayet net görünüyor Resimde net görülmesi normal, makina oradan netliği almış, gözle bakarken odaklama noktamız karşısı olacağı için böyle net algılanmaz. Gözlerime çok güvenmem, ancak daha önce de yazdım, birileri rahatsız olduğunu yazmasaydı ben farkına bile varmamıştım varlığının, ne gece ne gündüz... Ama göreceğim diye bakarsam görüyorum. Faydası vereceği rahatsızlığın çok çok önünde. Kasım 13, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 cama odaklanınca gözükür ; ama resistans göreceğim diye cama odaklanırken aman kaza yapmayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 cama odaklanınca gözükür ; ama resistans göreceğim diye cama odaklanırken aman kaza yapmayın Valla haklısın Tolga abi rezistans çizgilerini görecem derken acilde EKG çizgilerine bakar halde bulabiliriz kendimizi Benziyor da hani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 İyi birşey olsaydı İngiltere'de kaldırılmazdı. Ben de bu araçta gece oldukça huzursuz hissediyordum kendimi. Sonunda bunun sebebinin camdaki kırılmalar olduğunu anladım. Uzun yolculuklarda polarize olmasa bile sarı cam takıyorum gözlüğe, çok faydası oluyor. Geçen gün gözüme çarpmıştı şimdi açıp baktım. İngiltere donanımlarında elektrik ısıtmalı ön cam yok. Bir yanlışlık var. Giriş donanım (edge) hariç, tüm donanım seviyelerinde ısıtmalı ön cam standart görünüyor. Zati ingilizler eskiden beri sever bu özelliği. Bir zamanlar otomatik klima modülü aramıştım focus 1 için. Ön cam resistans düğmesi olmayan versiyonu ingiliz ebayde bulamamıştım, hep çift düğmeli çıkıyordu. http://www.ford.co.uk/Cars/Focus/Featuresandspecifications Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Verdiğiniz bağlantıdan tekrar baktım ama yine bulamadım. Isıtmalı (heated) bir çok şey var ama... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Verdiğiniz bağlantıdan tekrar baktım ama yine bulamadım. Isıtmalı (heated) bir çok şey var ama... Quickclear heated windscreen Standard on Zetec, Titanium, Titanium X Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ali Patat
arkadaşlar gece rezistanslı cam sizde de görmeyi zorlaştırıyor mu yoksa benim gözlerde bi problem var
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
11
10
4
4
Popular Days
Ock 8
17
Ekm 17
14
Ksm 13
11
Ock 9
11
Top Posters For This Question
Bekir B. 11 posts
Ozan Kar 10 posts
Süleyman Altın 4 posts
Osman Mollaoğlu 4 posts
Popular Days
Ock 8 2015
17 posts
Ekm 17 2012
14 posts
Ksm 13 2013
11 posts
Ock 9 2015
11 posts
Popular Posts
Alparslan Kaplan
Gece farketmiyorum ama gündüz çok az belli oluyor. Maaşallah sizdede ne göz varmış gece bile görebildiğinize göre tekrar maaşallah.
Aydın Baran
Gece karşıdan ışık vurduğunda ışığı yayıyor.
Tolga Başaran
zamanla alışırsınız ... insanlar nelere alışıyor
Bu soruda 73 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap