Ali Patat Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2012 arkadaşlar gece rezistanslı cam sizde de görmeyi zorlaştırıyor mu yoksa benim gözlerde bi problem var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertkan Özen Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Aracı aldığım günden beri beni rahatsız ediyor özellikle gece yolculuklarında. Tamam işlev de bir yere kadar ancak gercekten rahatsız edici bir durum. Kendi aracımdan çektiğim fotoğraf ile göstereyim. Buyrun; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Quickclear heated windscreen Standard on Zetec, Titanium, Titanium X Tamam sağolun. Peki bu camlarla ilgili bir geri çağırma veya değiştirme olduğunu duymuştum. Bazı türleri değiştirilmiş. Bu araçların üretim zamanından veya camdaki bir yazıdan anlayabilir miyiz? Tekno pakette camdaki sensör grubu büyük diğer ısıtmasız camlara göre. Acaba ısıtmasız cam taktırmak istesek tekno için bulunur mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Tamam sağolun. Peki bu camlarla ilgili bir geri çağırma veya değiştirme olduğunu duymuştum. Bazı türleri değiştirilmiş. Bu araçların üretim zamanından veya camdaki bir yazıdan anlayabilir miyiz? Tekno pakette camdaki sensör grubu büyük diğer ısıtmasız camlara göre. Acaba ısıtmasız cam taktırmak istesek tekno için bulunur mu? İlk soruyu bilmiyorum.Mail atıp çözüm bulabiliriz. Bulunur hocam sorun değil.Tekno olup olmaması önemli değil kutusu içerden geldiği için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 İlk soruyu bilmiyorum.Mail atıp çözüm bulabiliriz. Bulunur hocam sorun değil.Tekno olup olmaması önemli değil kutusu içerden geldiği için. Önümüzdeki ay kış gelir buralara. Bir de kışın görelim bakalım bir cengaverliği olmazsa icabına bakmak gerekecek. Kırk yılda bir kar, buz göreceğiz diye durmasının bir anlamı yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2013 Beğenerek kullanıyorum, aldığımdan beri yaw bu cam ya kırılırsa diye tedirgin oluyordum, hani diyerlerine göre daha yüksek fiyatı ve Kasko değişimde ek bir ücret ister mi sıkıntı olurmu adına, neyse uzun yolda taş geldi çatladı değiştirildi sıkıntı çıkmadı.. Şimdi çok rahatım..:): Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Beğenerek kullanıyorum, aldığımdan beri yaw bu cam ya kırılırsa diye tedirgin oluyordum, hani diyerlerine göre daha yüksek fiyatı ve Kasko değişimde ek bir ücret ister mi sıkıntı olurmu adına, neyse uzun yolda taş geldi çatladı değiştirildi sıkıntı çıkmadı.. Şimdi çok rahatım.. : Kasko sıkıntı çıkardı mı peki? direkt orjinal ısıtmalı cam ile değişim mi yaptılar bunu bende merak ediyorum hep sırf bunun için ve otomatik park vs. için kaskoya 9 bin tl lik ek aksesuar v.s teminat eklettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Kasko sıkıntı çıkardı mı peki? direkt orjinal ısıtmalı cam ile değişim mi yaptılar bunu bende merak ediyorum hep sırf bunun için ve otomatik park vs. için kaskoya 9 bin tl lik ek aksesuar v.s teminat eklettim kasko ve paketler ile ilgili direk başlık var ancak, 9000tl lik ne eklettiniz? Plus paket 1000tl civarı bişey değilmi? başka ne var? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Bilmiyorum bizim aracin kasko bedeli 36 bin tl aracin 2.elini arastiedik 43-45 arasi o yüzden ekleyelim dedi acenta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Kasko sıkıntı çıkardı mı peki? direkt orjinal ısıtmalı cam ile değişim mi yaptılar bunu bende merak ediyorum hep sırf bunun için ve otomatik park vs. için kaskoya 9 bin tl lik ek aksesuar v.s teminat eklettim Paylaşmıştım ama yineleyim, hayır bir sıkıntı çıkmadı, orj. Cam ile değişim yapıldı,tabii bir de teklifleri vardı,muadil cam taktırmak istersem yılda iki değişim hakkınız olur dendi..Yanlız atlanmaması gerek bişey var bir çok Kasko şirketi ilk orj. Cam değişiminden sonra ikinci de muadil cam takıyorlar tabii aradaki farkı vermeniz durumunda orj. Cam olabiliyormuş..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Bilgilendirme için teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Ben de değişmek zorunda kaldım camı. Benim kasko firması orjinal cam takıyor ama serviste değil dışarda takacağız dendi önce. Sonra araç bir yılını doldurmamış diyerek servise döndüler tekrar. Muadil cam piyasada var mı merak ediyorum. Çünkü hem ısıtmalı, hem de IR korumalı bizim camlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Ben de değişmek zorunda kaldım camı. Benim kasko firması orjinal cam takıyor ama serviste değil dışarda takacağız dendi önce. Sonra araç bir yılını doldurmamış diyerek servise döndüler tekrar. Muadil cam piyasada var mı merak ediyorum. Çünkü hem ısıtmalı, hem de IR korumalı bizim camlar.. Aslında muadil değil cam da sadece Ford logosu yok ziraa üretim yeri aynı yani ısıtıcı ve diyer sensör yuvaları tüm hepsi aynı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Bence ısıtmalı ön cam sınıfta kaldı... 1 saat kadar ve 7 saat kadar önce (-13 ve -6 dereceydi) ön camda ince bir buz tabakası vardı, silecekle desteklememe rağmen çözmesi 5dk civarında sürdü. Bu kadar uzun sürede çözecekse olmasada olur bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Bence ısıtmalı ön cam sınıfta kaldı... 1 saat kadar ve 7 saat kadar önce (-13 ve -6 dereceydi) ön camda ince bir buz tabakası vardı, silecekle desteklememe rağmen çözmesi 5dk civarında sürdü. Bu kadar uzun sürede çözecekse olmasada olur bence. Ozanım, benimki nerdeyse ilk 30sn de buzu etkisiz hale gelmiş gibi yapıyor, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Ozanım, benimki nerdeyse ilk 30sn de buzu etkisiz hale gelmiş gibi yapıyor, Bozulmuşta olabilir bilmiyorum abi ama sağ ve sol ayrı çalışıyor normalde, 2sinin birden bozulması çok düşük ihtimal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ali Patat
arkadaşlar gece rezistanslı cam sizde de görmeyi zorlaştırıyor mu yoksa benim gözlerde bi problem var
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
11
10
4
4
Popular Days
Ock 8
17
Ekm 17
14
Ksm 13
11
Ock 9
11
Top Posters For This Question
Bekir B. 11 posts
Ozan Kar 10 posts
Süleyman Altın 4 posts
Osman Mollaoğlu 4 posts
Popular Days
Ock 8 2015
17 posts
Ekm 17 2012
14 posts
Ksm 13 2013
11 posts
Ock 9 2015
11 posts
Popular Posts
Alparslan Kaplan
Gece farketmiyorum ama gündüz çok az belli oluyor. Maaşallah sizdede ne göz varmış gece bile görebildiğinize göre tekrar maaşallah.
Aydın Baran
Gece karşıdan ışık vurduğunda ışığı yayıyor.
Tolga Başaran
zamanla alışırsınız ... insanlar nelere alışıyor
Bu soruda 73 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap