Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2012 Merhaba Focus 3 için geri görüş kamerası takmayı düşünüyorum. Bu iş için renkli sony ekranım var geriye kalan kamera ve modül'ün parça numaraları Modül: CV6Z-19H405-B Kamera:CV6Z-19G490-B Merak ettiğim konu bagajın oradan müzik sisteminin oraya kadar tesisat varmıdır. Eğer varsa Sony deki ekran kamerayı destekliyormudur. Son olarak kamerayı ford dan değilde kaliteli farklı bir marka alsak uyarmıki ford da biraz pahalı Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 pazartesi tan otoya gidicem abi bakalım yapabilirlerse yapıcaklar olmassa 5.0 beklicem:) ama siz sony çerçeve istiyosanız ben bi sorayım ümitin mutlaka zulası vardır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 var zulasinda bir tane de ben almadim cunku onu gosterip tarif edecekmis parcalari getirtecegi adama... ben de bekliyorum su anda..paneli verdi umit, cerceve eksik su anda....ekrani da Mertol gondericek ... Bu isi hallettikten sonra da arka kapı hoparlorlerini kalteli hoparlorle degistirecegim ve arabayla ilgili en onemli sorunlarimi halletmis olacagim... ufak tefek seyler kalicak ondan sonra, jantlar degistirmek krom eksozt yaptirtmak falan gibi )) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Konuları dağıtmadan devam etsek çok iyi olacak, zaten bu parçalar için özel bir başlık var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Atila Tekin Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2013 Merhaba Focus 3 için geri görüş kamerası takmayı düşünüyorum. Bu iş için renkli sony ekranım var geriye kalan kamera ve modül'ün parça numaraları Modül: CV6Z-19H405-B Kamera:CV6Z-19G490-B Merak ettiğim konu bagajın oradan müzik sisteminin oraya kadar tesisat varmıdır. Eğer varsa Sony deki ekran kamerayı destekliyormudur. Son olarak kamerayı ford dan değilde kaliteli farklı bir marka alsak uyarmıki ford da biraz pahalı Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. hocam bu modulu nerden getirttin fiyat ne kadar bilgin var mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2013 hocam bu modulu nerden getirttin fiyat ne kadar bilgin var mi Atila bey parçaları getirtmedim çalışmama olasılığı olduğu için ama isterseniz ebay dan getirtebilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Atila Tekin Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2013 Atila bey parçaları getirtmedim çalışmama olasılığı olduğu için ama isterseniz ebay dan getirtebilirsiniz Alparslan bey, ben Kanadadan 8'' orjinal SONY getirttim taktık baya uğraştık ama adapte ettik kablo tesisatını buldum focus 3'ün. Bir tek geri görüş kamerası ve GPS kaldı onlar için de modül gerekiyo. ABD fiyatları GPS için 60 dolar, kamera için 160 dolar. Kamera pahalı geldi bana sizin elinizde var mı nerden bulabiliriz. bu fiyatları e-bay dan aldım. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2013 Alparslan bey, ben Kanadadan 8'' orjinal SONY getirttim taktık baya uğraştık ama adapte ettik kablo tesisatını buldum focus 3'ün. Bir tek geri görüş kamerası ve GPS kaldı onlar için de modül gerekiyo. ABD fiyatları GPS için 60 dolar, kamera için 160 dolar. Kamera pahalı geldi bana sizin elinizde var mı nerden bulabiliriz. bu fiyatları e-bay dan aldım. Teşekkürler Maalesef bendede yok Bu arada 8" sony yi toplam da ne kadara mal ettiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2013 Alparslan bey, ben Kanadadan 8'' orjinal SONY getirttim taktık baya uğraştık ama adapte ettik kablo tesisatını buldum focus 3'ün. Bir tek geri görüş kamerası ve GPS kaldı onlar için de modül gerekiyo. ABD fiyatları GPS için 60 dolar, kamera için 160 dolar. Kamera pahalı geldi bana sizin elinizde var mı nerden bulabiliriz. bu fiyatları e-bay dan aldım. Teşekkürler orjinal olmayan kamerayıda çalıştımışlar, 14 ve 15. pine görüntü verince çalışıyormuş diye hatırlıyorum bi araştırın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Atila Tekin Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2013 Maalesef bendede yok Bu arada 8" sony yi toplam da ne kadara mal ettiniz? Maalesef bendede yok Bu arada 8" sony yi toplam da ne kadara mal ettiniz? valla arkadasim kanadadan ebayden 300 dolara aldi cok uyguna geldi ama direksiyon media hub felan derken 500-600 dolara geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2013 valla arkadasim kanadadan ebayden 300 dolara aldi cok uyguna geldi ama direksiyon media hub felan derken 500-600 dolara geldi Görüntüsünü alabilirmiyiz acaba? Çünkü bir çok arkadaş gördüm orjinal bu abi abd'den aldım deyip halbuki ilgisi yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Alparslan Kaplan
Merhaba
Focus 3 için geri görüş kamerası takmayı düşünüyorum. Bu iş için renkli sony ekranım var
geriye kalan kamera ve modül'ün parça numaraları
Modül: CV6Z-19H405-B
Kamera:CV6Z-19G490-B
Merak ettiğim konu bagajın oradan müzik sisteminin oraya kadar tesisat varmıdır.
Eğer varsa Sony deki ekran kamerayı destekliyormudur.
Son olarak kamerayı ford dan değilde kaliteli farklı bir marka alsak uyarmıki ford da biraz pahalı
Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 25 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap