Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 (gidip elin zencisinden çin işi navigasyona 1000 lira para verirsen 1 sene sonra çöpe atarsın tabi) Yok canım Mio'nun işi gps http://www.mio.com/tr/gps-navigasyon-urunleri.htm Kameralı cihazlar falan. Mobil iyi abi. Bununla uğraşılmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Yok canım Mio'nun işi gps takılıyorum sayın başkanım sizin araştırma kabiliyetinizin farkındayız mio y muş )) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 O değilde hala android navigasyon arayan varsa kesinlikle Yandex Navigasyonu öneririm. Son güncellemelerden sonra nokta atışı götürüyor istediğimiz yere... Sesli komutlarla yönergeleri çok iyi bildiriyor... Yolun yoğunluğunu, ışıkların rengini gösteriyor... Üstelik ücretsiz Tavsiyedir https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.yandexnavi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 O değilde hala android navigasyon arayan varsa kesinlikle Yandex Navigasyonu öneririm. Son güncellemelerden sonra nokta atışı götürüyor istediğimiz yere... Sesli komutlarla yönergeleri çok iyi bildiriyor... Yolun yoğunluğunu, ışıkların rengini gösteriyor... Üstelik ücretsiz Tavsiyedir https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.yandexnavi Beni Antalya'da maymun ettikten sonra gözümden çok düştü.. Yoksa uzun süredir kullandığım tek navigasyondu kendisi.. Beni aynen şöyle yönlendirdi: - 250 mt sonra geri dönün... (Dönülür).. Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor... - 300 mt sonra geri dönün... (Dönülür)... Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor... - 300 mt sonra geri dönün... (Allah Allah diyip dönülür)... Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor... - 300 mt sonra geri dönün... (hassss... denilir ve telefon fırlatılır... başka bir yere dönülür, kaybolunur, birine sorularak doğru yol bulunur).... Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Beni Antalya'da maymun ettikten sonra gözümden çok düştü.. Yoksa uzun süredir kullandığım tek navigasyondu kendisi.. Beni aynen şöyle yönlendirdi: - 250 mt sonra geri dönün... (Dönülür).. Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor... - 300 mt sonra geri dönün... (Dönülür)... Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor... - 300 mt sonra geri dönün... (Allah Allah diyip dönülür)... Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor... - 300 mt sonra geri dönün... (hassss... denilir ve telefon fırlatılır... başka bir yere dönülür, kaybolunur, birine sorularak doğru yol bulunur).... Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor... bana bunu Sygic yapmıştı 100 mt. sonra geri dön 100 mt sonra geri dön. Aynı yerde döndürmeye çalışıyordu. sağa çekip rotayı tekrar hesaplatınca düzelmişti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Beni Antalya'da maymun ettikten sonra gözümden çok düştü.. Yoksa uzun süredir kullandığım tek navigasyondu kendisi.. Beni aynen şöyle yönlendirdi: Ama şimdi sende rota dışına çıkmışın, teknolojiye laf söylüyon Çok şükür daha bi sıkıntı yaşamadık O zaman oraya bi şerh düşelim Antalya'da sıcaklık ve nemden dolayı kafayı yiyebilmektedir diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 bana bunu Sygic yapmıştı 100 mt. sonra geri dön 100 mt sonra geri dön. Aynı yerde döndürmeye çalışıyordu. sağa çekip rotayı tekrar hesaplatınca düzelmişti Ben telefonu bile yeniden başlattım.. olmadı Ama şimdi sende rota dışına çıkmışın, teknolojiye laf söylüyon Çok şükür daha bi sıkıntı yaşamadık O zaman oraya bi şerh düşelim Antalya'da sıcaklık ve nemden dolayı kafayı yiyebilmektedir diye Klima çalışıyordu, sıcaklı ve nem yoğudu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Ben telefonu bile yeniden başlattım.. olmadı Klima çalışıyordu, sıcaklı ve nem yoğudu O değilde senin araçta navi yok muydu zaten yahu. Ne uğraşıyor bizim gibi android mandroidle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 O değilde senin araçta navi yok muydu zaten yahu. Ne uğraşıyor bizim gibi android mandroidle 1 - Navinin antende bir sorun oldu çekmiyor.. 2- Otelin ismi yok zaten onda.. IGO da bile yoktu.. Sadece Yandex Navi'de vardı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Sadece Yandex Navi'de vardı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 1 - Navinin antende bir sorun oldu çekmiyor.. Ne zaman dersen bakalım abi. Bu arada arabanın navigasyonunda POIler çok iyi değil ancak önceden gideceğim yerin koordinatlarına bakıp(google maps vs) arabaya koordinat girerek kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Ne zaman dersen bakalım abi. Tamam kardeşim, ayarlayalım bi ara, senin de müsait olduğun bi anda bakarız.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Tamam kardeşim, ayarlayalım bi ara, senin de müsait olduğun bi anda bakarız.. ben %90 müsaitim abi sen kendine göre ayarla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 ben %90 müsaitim abi sen kendine göre ayarla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 İgo Note 3 Kullanıyorum sıkıntısız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap