H. Cenk Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2012 Evet aylardır beklenen HTCnin yeni amiral gemisi bugün resmen duyuruldu. Telefon 5" 1920x1080 full HD ekrana sahip (piksel yoğunluğu 440 dpi) OneXteki sLCD2 yerine daha üstün sLCD3 ekran içeriyor. İşlemci 1.5 GHz 4 çekirdek snapdragon S4 pro. adreno 320 GPU 8MP kamera 2020 mAh batarya 2GB RAM 16GB dahili hafıza ve micro SD kart genişleme Jelly Bean NFC (nihayet) Beats audio Şimdilik sadece Japonyada ..Yeni yılda avrupaya da geleceği tahmin edilebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Ekran müthiş, ve 5" ekrana göre cihaz ebadları ve ağırlık da oldukça iyi. Ama 2000 mAh batarya o ekrana yine de az gelir.... Ve kırmızı "ıyk"... Bu arada model adı da "J Butterfly" Bakalım HaTiCe için netice ne olacak...!? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 (düzenlendi) 2020 mAh batarya O pil olmamış bence. Şimdi aklımda tek soru vardı ben note 2 aldım ama ya htc daha iyisini çıkarırsa diye düşünüyordum ki şimdi bakınca iyikide note 2 yi almışım diyorum Tek fark ful hd ekran diye düşünüyorum ama note 2 nin ekran boyunu 5.5 olduğundan o farkı aratmaz.(kastım görüntü netliği değil) Ekim 17, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Ekran müthiş, ve 5" ekrana göre cihaz ebadları ve ağırlık da oldukça iyi. Ama 2000 mAh batarya o ekrana yine de az gelir.... Ve kırmızı "ıyk"... Bu arada model adı da "J Butterfly" Bakalım HaTiCe için netice ne olacak...!? J butterfly japonya için ismi. Bize gelir mi başka isimle mi gelir belli değil. Ama gelmemesi düşünülemez. Bir ara ferrari telefonları vardı onları hatırlattı bana . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 O pil olmamış bence. Şimdi aklımda tek soru vardı ben note 2 aldım ama ya htc daha iyisini çıkarırsa diye düşünüyordum ki şimdi bakınca iyikide note 2 yi almışım diyorum Tek fark ful hd ekran diye düşünüyorum ama note 2 nin ekran boyunu 5.5 olduğundan o farkı aratmaz.(kastım görüntü netliği değil) Bu "rasyonalizayon"dur Teknolojide mutlaka "keşke" dedirtecek bir şey çıkar (Murphy'e eklemesini rica ettim) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Bu "rasyonalizayon"dur Teknolojide mutlaka "keşke" dedirtecek bir şey çıkar (Murphy'e eklemesini rica ettim) Abi benim kuzen zamanında htc xenxation almıştı bu beast audiolu olanlardan anlatıp duruyordu şöyle manyak sesi var falan diye.Benim telefona poweramp yi indirdim bir düzgün ayar yaptım preamp den ses artışını yaptım buna verdim bak bakalım benimkinin sesi nasılmış diye bir dinledi dedi bu nasıl oldu ben senin telefona fabrikasında yazılımla yapıp sana elletmediği seçeneği kendi telefonuma el ayarı ile yaptım dedim. Abartmıyorum benim telefonun sesi daha yüksek ve daha güzel çalıyordu.Kalite kıstası olarak i phone un kulaklık ses kalitesinin çok ama çok az altı oldu diyebilirim. Ayriyetten ben o boyutta bir ekranda fulhd yada hd ready farkını gözle görülebilecek kadar fazla olacağınıda sanmıyorum.Tabi telefonu fulhd bir tv ye bağlayıp görüntü alınacaksa başka ama bu durumdada o pil 15 dakkada biter diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Pili yanlış yazmışlardır veya şaka yapiyorlardir. Ekran ve işlemci ne kadar iyi olsa da o pil o telefonu götürmez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 O pil olmamış bence. Şimdi aklımda tek soru vardı ben note 2 aldım ama ya htc daha iyisini çıkarırsa diye düşünüyordum ki şimdi bakınca iyikide note 2 yi almışım diyorum Tek fark ful hd ekran diye düşünüyorum ama note 2 nin ekran boyunu 5.5 olduğundan o farkı aratmaz.(kastım görüntü netliği değil) Katılıyorum pil konusunda bence bir yanlışlık olabilir. Buarada bugun Teknosaya gittim Note 2ye bakmaya grisi vardı bayıldım rengine kendisinede Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 iPhone 1500 mAh gerçi o iOS Konuşma ve gezinti süleri aynı herkesle.. bekleme de zayıf.. o da no problem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Cpu,gpu ve ekran yeni nesil. Ama yine de bu pil ile rahat kullanım olmaz sınırda olur. Zaten bizdeki hardware olsa yarım gün gider o pil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Benim HTC evo 3d 1.900 mAh ve kesinlikle bana yetmiyor yarım günde bitiriyorum. Günde 2 tam şarj bitiriyorum Note2yi birazda ondan istiyorum ekran parlaklığınıda kıstın mı ohh şu rengin güzelliğine bakın http://jb.theandroidsoul.com/wp-content/uploads/2012/10/samsung-galaxy-note-2-titanium-grey.jpg?9d7bd4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Kısa bir yazı. KDDI unveils HTC J Butterfly (HTL21), the first phone with 5-inch 1080p display http://www.engadget.com/2012/10/17/htc-j-butterfly-htl21-440ppi/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 ekran parlaklığınıda kıstın mı ohh Hiç gerek yok galaxy lerin amoled ekranlarının en büyük artısı az enerji ile çok iş mantığıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Hiç gerek yok galaxy lerin amoled ekranlarının en büyük artısı az enerji ile çok iş mantığıdır Ben pil ne kullaniyor kismina girince %54 ekran yaziyor bazen 60a cikiyor ve 50den asagi inmiyor. Ondan killandim biraz ekrana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Ben pil ne kullaniyor kismina girince %54 ekran yaziyor bazen 60a cikiyor ve 50den asagi inmiyor. Ondan killandim biraz ekrana O normal tüm androidlerde o ibareyi görürsün ona aldanma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap