Sabri Özer Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2012 Arabaya şuanlık yapmak istediğim son şeyide yaptım biraz göz alışkanlığı istiyor ama ben alışacağıma eminim İlk önce tampon altı parça egzoz çıkışı için kesildi Egzoz hazırlandı Ayarlama aşağı yukarı kaynak vs. Alttan görünüm Ve bitti 12 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Gayet iyi olmuş datlum, hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 (düzenlendi) Gayet iyi olmuş datlum, hayırlı olsun Teşekkürler darling Çok çıkık olmasın diye en dipte yaptı adam ama tamponun altı düz olduğu için üstten çıkık gözükmesede yanlardan çıkık gibi duruyor @Tamer Ünlü, abimizden C-maxinin tam arkadan fotosunu istiyorum burdan Ekim 17, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Şimdi sadece jant kaldı, o da 2013 yaz'a artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Şimdi sadece jant kaldı, o da 2013 yaz'a artık Aklımı okuyorsun 2014 yaz yapalım ama onu yeter artık iyi para harcadım şimdi telefonumu değiştiricem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 2014 yaz mondeoya geçiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 2014 yaz mondeoya geçiş İnşallah abi senin adına Ben focusumla iyiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 İnşallah abi senin adına Ben focusumla iyiyim led stop dedin böğrüm yanıyor zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Güzel olmuş...güle güle kullan...Aslında bende düşünüyorum ama kesmeden parça değişimi yoluyla yapamaz mıyız? Birde hafif bir ses olsa şahane olur. Dizellerde masraflı da olsa egzozdan ses alınıyor diye biliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Güzel olmuş...güle güle kullan...Aslında bende düşünüyorum ama kesmeden parça değişimi yoluyla yapamaz mıyız? Birde hafif bir ses olsa şahane olur. Dizellerde masraflı da olsa egzozdan ses alınıyor diye biliyorum Egzoz cikisi olan ve bu araca uyan bir difuzor alman gerekir kesmemek icin. Ses konusunda ise hic sevmedigim bisi o yuzden hic dusunmedim dizelde motor sesi daha takirtili oldugu icin guzel ses olmuyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 yakışmış..hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 yakışmış..hayırlı olsun. Tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali H. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 güle güle kullan,güzel durmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Beğendim,bende mi yaptırtsam ki ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 güle güle kullan,güzel durmuş Tesekkur ederim sagolun Beğendim,bende mi yaptırtsam ki ) Beğnmenize sevindim Yaptir abi yarim saatlik iş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap