Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Arabayı lifte çıkardık baktık. Ben susturucu görmedim. En azından egzozun 40 50 cm de yok. Oraya çatal koyup sağada çıkış verme basınç düşmesi ne kadar yapar, arabaya zarar verirmi, rolanti ayarını bozarmı sorularına bi cevap bulmam lazım yaptırmam için. Araba daha 1500 km de oyüzden biraz ince eliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 rolanti ayarının bozulmama şansı olduğunu sanmıyorum. en nihayetinde çıkış değerlerini değiştiriyorsunuz. ancak serviste makinaya bağlatıp, rolanti değerlerini düzelttirebilirsiniz diye düşünüyorum. şahsen ben yarın sabah izmir-otokoç servis'e gidip bu işlemi yaptıracağım. sonucu da yazarım... Diesel arac icinde bilgi alabilirseniz cok sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Umarim sorun en kisa surede cozulur. Benim izmirde isciligi iyi bi egzozcu bulmam gerek artik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Konuyu hortlatmak gibi olacak ama çift egzoz ucunu nereden temin edebilirim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Konuyu hortlatmak gibi olacak ama çift egzoz ucunu nereden temin edebilirim? Sahibinden.com veya çıkan herhangi bir siteden. Veya egzozu yaptıracağınız yerde vardır zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Sahibinden.com veya çıkan herhangi bir siteden. Veya egzozu yaptıracağınız yerde vardır zaten Çok maliyetli bir şey olmamakla birlikte herhangi bir sıkıntısını görmemişsiniz sanırım. 1,6 TDCi 115 hp aracıma yaptırmak istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Çok maliyetli bir şey olmamakla birlikte herhangi bir sıkıntısını görmemişsiniz sanırım. 1,6 TDCi 115 hp aracıma yaptırmak istiyorum. Aynen herhangi bir sıkıntı yok çok şükür. 1 seneyi geçti nerdeyse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Bu konuyu düşünüyoruz biz de ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Bu konuyu düşünüyoruz biz de ama abi şimdi bende nereye konu açsam kime sorsam diyordum... bende tek çıkış var, ilk aldığım hafta yaptırmıştım. resmen tampon ekini kestirmekten tırstığım için çift çıkış yapmamıştım. tek içinde kestirmeye değmez demiştim... ama böylede biraz gariban kaldı. sağolsun elemanda yamuk kaynak yapınca iyice pirelenmeye başladım ben... kafaya koydum, cumartesi bu işi halletmem lazım. sabrininkinin sağdan yemişinden yaptırıcam, malum benzinli Bostancı oto sanayiye gideyim diyorum ama var mıdır, direkt tanıdığı olan, temiz iş yapan? yaptırayım ki, sonra marşpiyel ve tampon eklerini boyatıcam... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Buda benden gelsin... Maslak oto sanayi, Emil Usta / garagemaslak Adam isi biliyor Biraz eglendik alevlendik falan 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Buda benden gelsin Keşke acele etmeseydin, eteği takınca tekrar söklüp takılması gerekecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Keşke acele etmeseydin, eteği takınca tekrar söklüp takılması gerekecek. ozan buradan bir anda gözümde ne canlandı biliyor musun? Sen sanki focusu satıyorsun abi, sonra diyorsunki ansızın "mert hocam, difüzörü sana veriyorum" güneş doğar harbiden şaka bir yana, etek nerde abi, onu nereden çıkardın ? gerçi olsada emil usta söker tekrar yapar sıkıntı olmaz bence. bu arada şuraya bir baksanıza ya, ben ilk kez karşılaştım. ön karlık, marşpiyel difüzör falan var fiyatlar çok iyi. kaliteli midir acaba? http://www.otoaksesuar.com/ford-focus-hb-spoiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Buda benden gelsin... Maslak oto sanayi, Emil Usta / garagemaslak Adam isi biliyor Biraz eglendik alevlendik falan Hadi hayırlı olsun Emil ustanin eline sağlık. Benim ucu 2 ayarda tutturmuştu ama olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Hadi hayırlı olsun Emil ustanin eline sağlık. Benim ucu 2 ayarda tutturmuştu ama olsun saol sabricim, yönlendirmen için teşekkür ederim tekrardan söyledim zaten, ikisinden de duman gelsin git gel olmasın arkandan konuşuyoruz sonra dedim, gülüyor, 10 numara adam ama, işçiliği mükemmel genel sohbet'te bir tane jant modeli paylaştım bir bakıversene abi, nasıl olmuş sence ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 saol sabricim, yönlendirmen için teşekkür ederim tekrardan söyledim zaten, ikisinden de duman gelsin git gel olmasın arkandan konuşuyoruz sonra dedim, gülüyor, 10 numara adam ama, işçiliği mükemmel genel sohbet'te bir tane jant modeli paylaştım bir bakıversene abi, nasıl olmuş sence ? Baktım [emoji106] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap