Aydın Seker Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2012 kararsiz kaldim arkadaslar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Konu Dışı Paylaşımlar " kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Teknoloji & Bilgisayar & İnternet & Oyun" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Hangisi daha yeniyse daha uzun dönem yazılım desteği alacak demektir. Kişisel olarak pek Sony sevmesemde tercih T den yana. Bu arada kaç para olduğu önemli. Yeni bir cihaz fakat bir yerde bunun yerine Htc one x , iPhone5 veya S3 almak daha mantıklı gibi birşeyler okudum. Fiyatları yakınsa doğru bir önerme. Xperia T 4.55inç ve 1280 x 720p çözünürlüğünde çizilmeye karşı dayanıklı Mobile BRAVIA ® Engine ile HD Reality ekrana sahip telefon 139 gram ağırlığında. 1.5GHz hızında çalışan ve Qualcomm’un 28nm mimarisi üzerine inşa edilen çift çekirdekli Snapdragon S4 Plus MSM8260A işlemciye sahip telefon, 1GB RAM ve Adreno 225 grafik birimini bünyesinde barındırıyor. 13mp arka kamerası ile Full HD video çekimi yapabilen Xperia T, 16GB dahili hafızaya sahip aynı zamanda microSD kart desteği sunmaktadır. Android 4.0.4 işletim sistemi ile çalışan telefonda,1850mAh pil gücü, Wi-Fi 802.11n, Wi-Fi Hotspot fonksiyonu, DLNA sertifikası, yakın alan iletişim teknolojisi (NFC), Bluetooth bağlantısı ve aGPS diğer detaylar olarak karşımıza çıkıyor. http://m.youtube.com/watch?v=r1L_j4ek-5k Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Seker Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 simdiye kadar sony ericsson xperia 10 kullandim bayada bi memnun kaldim,gecen aksam yolda batarya bitti telefonu bidahada acamadim,benm de gonlum sony den yana bakalim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 sony ben yeni yılı bekliyorum V gelicek diye süper telefon diyorum hele ekranı müthiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 sony ben yeni yılı bekliyorum V gelicek diye süper telefon diyorum hele ekranı müthiş... Serçe'yi satıp alırsın artık overlokçu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Fiyatı ne bunun ona göre konuşmak daha doğru aslında. Neye göre kıyaslayalım. Tevfik abi bu xperia serisinin amiral gemisi imiş şu anda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 kaçtane gemisi var şaşırdım dogrusu... v deki özelliklere uyuyor cogu...ion mu ne gelicekti birde S lerde sarı renk sorunu vardı ekranda eşimin U su şimdilik sorun cıkartmadı zaten bayan telefonu o... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Serçe'yi satıp alırsın artık overlokçu sen kakaladın bozuk iphoneni tabi millete şimdi 5 alırsın ucuza...kelepirci..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 sen kakaladın bozuk iphoneni tabi millete şimdi 5 alırsın ucuza...kelepirci..... Neresi bozuk yahu Hayat böyle olunca güzel napalım izmir bize bunu öğretti.. Prestij'i seç u,v y,a,b,c s, ile uğraşma hiç. AkıllıTelefon 3-4-5 bukadar basit.Kafan rahat hangisi diye bir soruya gerek yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Seker Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 iphone 5 i de muz gibi yamislar uzunlamasina almis basini gitmis:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 saygı duyarız onlara ama tarzım değil sony sevdim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Neresi bozuk yahu Hayat böyle olunca güzel napalım izmir bize bunu öğretti.. Prestij'i seç u,v y,a,b,c s, ile uğraşma hiç. AkıllıTelefon 3-4-5 bukadar basit.Kafan rahat hangisi diye bir soruya gerek yok ulen izmirde mac seyrederken kac defa yerden topladın sankim bilmiyoz.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 saygı duyarız onlara ama tarzım değil sony sevdim... Kedi de öyle diyor tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 kaçtane gemisi var şaşırdım dogrusu... v deki özelliklere uyuyor cogu...ion mu ne gelicekti birde S lerde sarı renk sorunu vardı ekranda eşimin U su şimdilik sorun cıkartmadı zaten bayan telefonu o... Bu en büyük ekranılı olan. 4,55inç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap