Samet Özeren Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2012 Arkadaşlar boya koruma işlemleri yapmaya başladım yani uzun lafın kısası işi ticaret döktüm Yer : İstanbul - Eyüp edit: artık b.evlerdede yapıyoruz.. Günde sadece tek araç alabilriim , işin düzgün olması açısından tanıyanlar ne kadar kıl olduğumu bilir zaten Fiyat ve randevu telefonda verilcektir 530 415 30 73 Kullanılan malzemeler Meguiar'S markadır 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Yaptığım işlerden , 1-2 örnek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Hayırlı Olsun sametcim, başarılar dilerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 sağolasın Yakup teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Hayırlı uğurlu olsun bereketli kazançlar dilerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Abi bu nano kaplama dedikleri hakkında bilginiz var mı? Kış öncesi Ankara'da boya koruma veya benzeri bir uygulama araştırırken karşıma çıktı çok övseler de işi bilen birinin fikri benim için daha önemli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Hayırlı uğurlu olsun, ben zaten sizin bu konuda bir işletmeniz var sanıyordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Hayırlı olsun fiyatlar ve hizmetler nelerdir? Biraz bilgi alalım işimiz düşer belki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Ben servisten 250 lira fiyat aldim Samet bey. Kışa girmeden yaptirmak istiyorum sizde fiyat nedir yabanciya gitmesin paraciklar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Hayırlı olsun,bu arada bende daha önceden dükkan işlettiğinizi düşünenlerdendim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Hayırlı uğurlu olsun..bol bereketli kazançlar........... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Hayırlı uğurlu olsun bereketli kazançlar dilerim teşekkürler Abi bu nano kaplama dedikleri hakkında bilginiz var mı? Kış öncesi Ankara'da boya koruma veya benzeri bir uygulama araştırırken karşıma çıktı çok övseler de işi bilen birinin fikri benim için daha önemli. nano guard ,eğer mantıklı fiyatlarda ise yapılabilir ,iyidir ne kadar dediler ? ona göre cevap vermem daha doğru olur sanırım Hayırlı uğurlu olsun, ben zaten sizin bu konuda bir işletmeniz var sanıyordum. zevk için yapıyordum ama bi süre sonra artık sıra vermeye başladım , baktım olmucak kimseyide kıramıyorum bu şekilde yapiyim dedim teşekkürler Hayırlı olsun fiyatlar ve hizmetler nelerdir? Biraz bilgi alalım işimiz düşer belki. teşekkürler , fiyat konusunda kimseyi üzmeyiz abi Ben servisten 250 lira fiyat aldim Samet bey. Kışa girmeden yaptirmak istiyorum sizde fiyat nedir yabanciya gitmesin paraciklar valla 250 lira değil servis 50 lira dese bile servise bırakma abi yazık olur genelde baştan salma yapıyolar o rakamların altına hallediyorum Hayırlı olsun,bu arada bende daha önceden dükkan işlettiğinizi düşünenlerdendim. teşekkürler Hayırlı uğurlu olsun..bol bereketli kazançlar........... teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 (düzenlendi) nano guard ,eğer mantıklı fiyatlarda ise yapılabilir ,iyidir ne kadar dediler ? ona göre cevap vermem daha doğru olur sanırım 500 tl dediler boya düzeltme de gerekiyormuş o da normalde 250 iken nano koruma ile toplam 600 olacakmış. Bir de bunu kendimi uygulayabilir miyiz? Ekim 19, 2012 Mertcan Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 maşallah yani nano uygulamaa çok güzeldir pasta hare giderici yapılır sonra 2 çeşit nano ürün sırasıyla vurulur hiç bi şekilde kolay kolay çizemezsin aracı, parlaklığı çok uzun süre gider eğer eliniz aşırı yatkınsa bu işlere yapabilirsin , fiyata gelince o kısım tartışılır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Kardeşim hayırlı işler, insanın sevdiği işlerden para kazanması gibisi yoktur. Bu arada bu işi uzmanlarına yaptırın, servislere değil çünkü geneli ne olduğu belirsiz ürünlerle 3-4 liralık sarfiyat ve özensizlikle iş yapıyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap