Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Burdan sorayim daha iyi olur. Samet bey fiyat alabilir miyim boya koruma için ve ürünler hangi marka ? Tesekkur ederim haklisiniz kusura bakmayin. Oraya da bir gideyim Bakırkoye yakinim zaten. Aslinda ben baya titizimdir başak burcuyumda zaten siz ne fiyat veriyorsunuz boya koruma için ve urunler hangi marka ? rica edeirm önemli değil sizde k.bakmayın detaylı dış temizlik 200 tl , ürünlerin hepsi meguiars markadır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 rica edeirm önemli değil sizde k.bakmayın detaylı dış temizlik 200 tl , ürünlerin hepsi meguiars markadır Detayli dış temizlik derken boya koruma dimi ? Aracim yeni 10 aylik kışada girdik yagmurdan çamurdan korunsun istiyorum boya koruma dedigimiz sey aslimda korumuyor mu yanlis mi biliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 ben detaylı dış temizlik diyorum ağız alışkanlığı genel adı boya koruma tabiki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap