Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Ozan 200 lere inerse aklinda olayim bende o fiyata hayatta vereceğini sanmıyorum ama tamam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 o fiyata hayatta vereceğini sanmıyorum ama tamam Sence nedir ederi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Sence nedir ederi ? 300-350 verilir sanki, ama ben o kadarda veremem heralde jant filanda aldım egzoz var tabelayı devirdim kazada onu sigorta ödicekmi bilmiyorum vs 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Ekranla birlikte ön panelde almak gerekiyor. Bu da maliyet olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Ekranla birlikte ön panelde almak gerekiyor. Bu da maliyet olacak. panel şart değil, çerçeve lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 panel şart değil, çerçeve lazım. Onu kast etmiştim. Doğrudur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Yalniz bizim suanki teypde panelle cerceve birlesik sadece cerceve alsak yine olmicak ? Yanlismiyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Yalniz bizim suanki teypde panelle cerceve birlesik sadece cerceve alsak yine olmicak ? Yanlismiyim? Yok birleşik değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Yalniz bizim suanki teypde panelle cerceve birlesik sadece cerceve alsak yine olmicak ? Yanlismiyim? Birleşik değil. Bizim teybin paneline uygun 5" ekrana uyan çerçeve alman lazım. Bulması sanırım daha zor olur. Ama öyle birşey var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Peki panel ne cerceve ne benim bildigim sony panelde ekrana uygun cerceve var ama bizim suanki teypte on panel bir butun yani ekrana uygun bulmak icin komple on tus takimin degismesi gerek ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Örnek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Aynen sol taraftaki bir butun oyle cerceve ve panel olmak uzere 2 parca degil dimi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Aynen sol taraftaki bir butun oyle cerceve ve panel olmak uzere 2 parca degil dimi ? Sadece bu iki parça olarak söküldü çerçeve tek ekran cd çaların üstünde monteli sökülüyor mu bilmiyorum yarın bakarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Örnek Şu OK yazan ve tuşların olduğu yer arkadan vida ile çerçevye tutturulmuş tekparça bir panel...Sonydeki panel üstten çerçeveye otururken bu standart panel alttan çerçeveye oturuyor....Çerçeveler o yüzden farklı oluyor..Sonynin çerçevesindeki oyuk sony panel için özel açılmış,standart çerçeve ise panel alttan çerçevede tuşlar için açılmış yuvalara geçecek şekilde yapılmış...Navigasyon ekranı için standart çerçeve ve panelli bir parça var Ümitte..Ayrıca Navigasyon ekranı da var....5 İnç...Sony panelli bir çerçeve olsaydı onu alacaktım ama maalesef yokmuş..Ben de 4.2 inçli sony panel ve çerçeveyi aldım..Gayet güzel ve yeterli bana....İlla navigasyon istersem gider bluetoothlu harici navigasyon alırım ,ne kablo olur ne başka bişey,cama da tam gözönüme takarım...Ayrıca zaten IPhonede Igo son sürüm var yetiyor bana.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 5" icin cerceve var mi bu parcacida? Fiyati nedir bilen var mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap