Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Oem 5" Navigasyon

Ozan Kar

Önerilen Mesajlar

Yalniz bizim suanki teypde panelle cerceve birlesik sadece cerceve alsak yine olmicak ? Yanlismiyim?

Birleşik değil. Bizim teybin paneline uygun 5" ekrana uyan çerçeve alman lazım. Bulması sanırım daha zor olur. Ama öyle birşey var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Örnek :)

zahy3eda.jpg

Şu OK yazan ve tuşların olduğu yer arkadan vida ile çerçevye tutturulmuş tekparça bir panel...Sonydeki panel üstten çerçeveye otururken bu standart panel alttan çerçeveye oturuyor....Çerçeveler o yüzden farklı oluyor..Sonynin çerçevesindeki oyuk sony panel için özel açılmış,standart çerçeve ise panel alttan çerçevede tuşlar için açılmış yuvalara geçecek şekilde yapılmış...Navigasyon ekranı için standart çerçeve ve panelli bir parça var Ümitte..Ayrıca Navigasyon ekranı da var....5 İnç...Sony panelli bir çerçeve olsaydı onu alacaktım ama maalesef yokmuş..Ben de 4.2 inçli sony panel ve çerçeveyi aldım..Gayet güzel ve yeterli bana....İlla navigasyon istersem gider bluetoothlu harici navigasyon alırım ,ne kablo olur ne başka bişey,cama da tam gözönüme takarım...Ayrıca zaten IPhonede Igo son sürüm var yetiyor bana....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.