Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 5" icin cerceve var mi bu parcacida? Fiyati nedir bilen var mi? Baran 5inc cerceve var ama standart tipte sonyli degil... Fiyatıda yanılmıyorsam 250 Tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Baran 5inc cerceve var ama standart tipte sonyli degil... Fiyatıda yanılmıyorsam 250 Tl Sony panel almayacaklar için gayet iyi. Bizim mevcut panele uyuyor anlıyorum? Bu arada toplam panel çerçeve ve ekran 1000 tl nin üzerine çıkar durumda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Aydin abiye lazim olan tus takimi bu işte bende bulursam bundan isterim sony degil geçen gün demek istediğim buydu, bu tuş takımını almaya gerek yok, üzerinde ekstradan navigasyon tuşları var ancak oklarla navigasyona girmek mümkün, masrafa gerek yok yani, sadece çerçeve alınıp tuşları aktarmak en temizi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 5" oem ekranın navi sd kartını nerden alıcaz bi bilgisi olan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 5" oem ekranın navi sd kartını nerden alıcaz bi bilgisi olan? Ebayda var genelde Turkiyeye göndermiyorlar ama denk gelebilir veya satıcıya mesaj atarsan gonderebilir. İngilterede var özellikle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 dedigin gibi tr ye göndermiyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 http://www.ebay.com/itm/GENUINE-FORD-SAT-NAV-NAVIGATION-SD-UK-WESTERN-EUROPE-TURKEY-2010-/271107211357?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D11%26meid%3D3752004316661341380%26pid%3D100011%26prg%3D1005%26rk%3D1%26sd%3D160901520406%26 bu olurmun acaba?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 geçen gün demek istediğim buydu, bu tuş takımını almaya gerek yok, üzerinde ekstradan navigasyon tuşları var ancak oklarla navigasyona girmek mümkün, masrafa gerek yok yani, sadece çerçeve alınıp tuşları aktarmak en temizi. Ben anlayamiyorum ya valla basmiyor konu dagilmasin ama biri bana uygun konuda sony degil sunki teypte cerceve ve panelin farkini anlatabilirmi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Ben anlayamiyorum ya valla basmiyor konu dagilmasin ama biri bana uygun konuda sony degil sunki teypte cerceve ve panelin farkini anlatabilirmi ? Tuşların olduğu kısım ve ekranıda saran çerçeve kısmı ayrı ayrı olarak düşün takılan ekran ve tuş takımına göre o çerçeve değişiyor. Bizim tuş takımı navili ekranı kullanmaya izin veriyor. Çerçeve kısmında az bir açıklık kalıyor. Aydın bu şekilde kullanıyor şimdilik. Bir de bizimkinin aynısı navili tuş takımı var. Onun üzerinde ayrıca NAVI yazan bir düğme var. Çerçeve, tuş takımı ve ekranı ayrı ayrı düşün. Bunların birbirine uygun olanını bulman lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Tuşların olduğu kısım ve ekranıda saran çerçeve kısmı ayrı ayrı olarak düşün takılan ekran ve tuş takımına göre o çerçeve değişiyor. Bizim tuş takımı navili ekranı kullanmaya izin veriyor. Çerçeve kısmında az bir açıklık kalıyor. Aydın bu şekilde kullanıyor şimdilik. Bir de bizimkinin aynısı navili tuş takımı var. Onun üzerinde ayrıca NAVI yazan bir düğme var. Çerçeve, tuş takımı ve ekranı ayrı ayrı düşün. Bunların birbirine uygun olanını bulman lazım. Suan anladim dugmeler ayri dugmeleri saran mat plastik cerceve ayri ben onlari bir butun saniyordum suanki tus takimina navili cerceveyi bulsak yeter OKlardan naviye ulasiriz zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Cumartesi gelsen bunlarin hepsini ogrenirdin iste 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Cumartesi gelsen bunlarin hepsini ogrenirdin iste :( İşyerinden çikamadimki ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Bu ekrandan almayı düşünüyorum ben. Bu sd kartı nerden alabilirim bilen var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Bu ekrandan almayı düşünüyorum ben. Bu sd kartı nerden alabilirim bilen var mı? E-Bay'de 40 dolara satılıyormuş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 bora abi ben bulamadım ebay dan ya bi benim için bakarmısın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap