Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Tamam yarın gonderirim 8" olan sys yuklemesı var olurmu bilmiyorum ama bir deneyin olmaz ise o yontemı deneriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Ozan Kenan'ın gönderdiği karta birlikte bakarız istersen. Tekrar teşekkürler Kenan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Yakup arkadasım denemediğim program kalmadı artık sd den sd ye kopyalayabilirsiniz çoğaltın gitsin inşallah olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Ozan Kenan'ın gönderdiği karta birlikte bakarız istersen. Tekrar teşekkürler Kenan O zaman haber bekliyorum abi kart gelince bakarız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 ben kartı şipariş etmiştim geldi bide fakra gps anteni taktım şidi gayet güzel çalışıyor. peki bu 8" sony aux sesli kmut fln çalıştırıyormu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Mustafa bey sizin aractaki orjinal cihaz mi yoksa sonradan takilan cihaz mi ekrani 5" olan 8" olan ekrandan mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Karti kopyalayarak calistiramazsiniz. Yazilimin icine kartin hardware ID sini gomuyorlar. Para verip alin, yahu oyle cok pahali falan birsey degil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Karti kopyalayarak calistiramazsiniz. Yazilimin icine kartin hardware ID sini gomuyorlar. Para verip alin, yahu oyle cok pahali falan birsey degil. Bulsam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 ebay.de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 benim ekran 5" orjinal zaten kart alıp çalıştırıyosun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Aydın abi yazmaya fırsat bulamadı heralde ben yazayım Kartı takmış ancak bir değişiklik olmamış, navigasyon menusude hala aktif değilmiş, anten olmadığından diye düşündük ama başka bişey var mı? @, sen önce antenimi taktın yoksa kartımı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 ozan ben önce kartı taktım ama kart orjinal olması lazım öyle demantoolsdan felan kopya fln olmuyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 ozan ben önce kartı taktım ama kart orjinal olması lazım öyle demantoolsdan felan kopya fln olmuyor Kartı taktığında ekran ne yaptı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 direk harita geliyor ama nerde oldunu bulamıyor gps anteni olmadıgı için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Mustafa bey karti bilgisayara takip icindeki dosyalari fotograflayip yayinlama sansin var mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap