Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Yazilim degil, opsiyonun tanimlanmasi lazim. Ana unite yeni paneldeki tuslari tanimiyor sadece. IDS ile girip arabayi yeniden konfigure etmeliler. aux ve telefon tuşlarına bastımda sesiz yazıyo ekranda.mertol abi bu tanımlama işini yapabilirlermi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Istihareye yatayim yarin yazarim.. Yahu herseyin cevabini ben bilememki. Ama farkli panellerde farkli gorevler verilmis olabilir o tuslara.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Mustafanın ekranda ilginç bir şekilde ekrandada çıkmıyor AUX menusu o yüzden direksiyondaki tuşlardanda girilmiyor. @Aydın Baran, seninkinde vardı demi abi? yani oklarla en geriye gidince Radyo CD Harici vs diye yazıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Mustafanın ekranda ilginç bir şekilde ekrandada çıkmıyor AUX menusu o yüzden direksiyondaki tuşlardanda girilmiyor. @Aydın Baran, seninkinde vardı demi abi? yani oklarla en geriye gidince Radyo CD Harici vs diye yazıyor. Evet Ozan var harici sekmesi bende. Evet Ozan var harici sekmesi bende. İlave yazan şey Harici aygıt. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 bende bu ilave yok ozan senin dedigin gibi parça koduna bakınca anlıcaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 bende bu ilave yok ozan senin dedigin gibi parça koduna bakınca anlıcaz evet o olsaydı tuşlardanda girebilirdin onu denedim ben. Ümit abide 2 ekran vardı ben denerken biri AM biri BM. BM olan seninki gibiydi, AM olanda park sensörü yoktu Serhatla denemiştiniz sizde onu başka yerde. Aydın abininki ne çıkacak çok merak ediyorum AM olması olası gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Anteni bu şekilde monte ettim; Çift taraflı bantım kalmamış silikonla yapıştırdım @Aydın Baran, abi sen taktın mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Resimdeki ekran telefon ve park sensorlerinde problem cikarirmi biyardimci olun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Resimdeki ekran telefon ve park sensorlerinde problem cikarirmi biyardimci olun Denemeden bilemezsiniz. Enaz 10 tane ekran denedim birtanesi tam anlamıyla çalıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 nasil yani bozukmuydu yoksa uymadimi bu ekran titanyum dan cikma ekran aldiktan sonra patlamasin birde arkasinda ekstra bir soket yeri var sari renkmi ne dir jak anten girisine benziyor o ne ise yariyor kamera baglamak icin mi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 nasil yani bozukmuydu yoksa uymadimi bu ekran titanyum dan cikma ekran aldiktan sonra patlamasin birde arkasinda ekstra bir soket yeri var sari renkmi ne dir jak anten girisine benziyor o ne ise yariyor kamera baglamak icin mi acaba Mertol abinin dediğine göre kalibrasyon gerekiyor, çıktığı araçla ilgili olabilir bilmiyorum. Benim gittiğim servis yapamadı kalibrasyon olayını. sarı soket kamera için ancak kendi modulu olması lazım. Parça elinizdemi yakınınzdamı? takıp deneyin bir riski yok. Bu arada, EZ-PARda yanlış hatırlamıyorsam 3 tane ekranı kırık 5" ekranlı parça vardı, kabul ettiririm uğraşırım denerim diyen varsa; önce ekranı kırık olanlar oluyormu, herşeyi çalışıyormu diye deneyip(renk değişimlerinden, seslerden anlaşılır sanırım) sonrasında sağlam ekranlı birinden ekran söküp ona takarak alabilirler. Ekran değişiminin basitliği/zorluğu olarak toplamda 26 vida sökmek ve takmak gerekiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 5 inc ekranda var ama cerceve sikinti bana navi lazim degil tl den kullaniyorum birde onun cercevesini bulmakla ugrasmayayim 4.2 inc ekrana odaklandim umit abide varmi acaba gelecekti galiba bilgisi olan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 5 inc ekranda var ama cerceve sikinti bana navi lazim degil tl den kullaniyorum birde onun cercevesini bulmakla ugrasmayayim 4.2 inc ekrana odaklandim umit abide varmi acaba gelecekti galiba bilgisi olan 4.2" için çerçeve buldunuz mu? Ümit abide yok bildiğim kadarıyla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 4.2 cerceve oLmasina gerek yok sanirim sadece ekran kurtariyor diye biliyorum yoksa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 4.2 cerceve oLmasina gerek yok sanirim sadece ekran kurtariyor diye biliyorum yoksa ekranla çerçeve arasında boşluk kalır. standart renksiz ekran 3.5" ancak etrafındaki siyah kısımla 5"ten bile büyük hale geliyor. Aydın abinin bu konuya eklediği fotoğraflara bakarsanız, 5" ekranla bile arada boşluk kalıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap