Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 ama 4.2 de oyle bir sikimti yok degil mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 (düzenlendi) ama 4.2 de oyle bir sikimti yok degil mi okuyormusunuz? aynı boydaki bir çerçevenin arkasına daha büyük bir ekran takılınca bile boşluk kalıyorken, daha küçüğünü takınca kalmaması mümkün mü? ekranla çerçeve arasında birşeylerin görünmesini istemiyosanız HER DURUMDA çerçeve şart. Mart 2, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 5 inc bu var ama dedigim gibi cerceve sikinti dusunmuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 5 inc bu var ama dedigim gibi cerceve sikinti dusunmuyorum Ben anlatamıyorum galiba 4.2 takaraanizda çerçeve gerekecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 3.5 inc lik ekranda bir butun kabul edersek yaninda dugmeler var onlari ekrana eklerseniz zaten 4.2 yapmiyormu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 3.5 inc lik ekranda bir butun kabul edersek yaninda dugmeler var onlari ekrana eklerseniz zaten 4.2 yapmiyormu Hayır, 5ten bile büyük yapıyor. Bunu2. Yazisim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Tamam her turlu cerceve sart yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Ozan arkadasim peki bu arac ustundeki baglantilarla calisiyormu direksiyondaki dugmeler vs bluetouth sesli komut park sistemi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Hocam başlıkta bu soruların cevabı var zaten. Orijinal bir parça çalışır durumda ise çalışacak tabi ki sizin sorunuzun cevabını oturduğumuz yerde yanıtlamayayız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Ozan arkadasim peki bu arac ustundeki baglantilarla calisiyormu direksiyondaki dugmeler vs bluetouth sesli komut park sistemi Hayır, tesisatı farklı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Bende 4.2 inch ekran var, 3.5 inch ekran cercevesi de var, yarin usenmezsem bakar aradaki boslugu fotograflarim farki gorursunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 sağdaki 4.2" soldaki 5" 3.5"in çerçeve kısmı 5"ten daha BÜYÜK kaynak: fordist 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Sonysiz bunlar degil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Sonysiz bunlar degil mi? Sağ ; Sony Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 sağdaki 4.2" soldaki 5" 3.5"in çerçeve kısmı 5"ten daha BÜYÜK kaynak: fordist Kafamda canlandirdigim gibi degilmis Şuan teyp konusunda aydınlandım. Almanyada Ford yedek parca muduru biseysini taniyor babam ama ona gore gereksiz oldugu icin ulaşamiyorum ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap