Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Navigasyon için Fakra girişli GPS anten; Anten oldukça küçük; boyutu anlaşılsın diye anahtarı yanına koyup öyle foto çektim. Bu da Almanayadan aldığım dün elime geçen SD kart; 2012 versiyonlu. Şimdi sadece bunların montajını yapmak kalıyor geriye. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Bizede izlemek dusuyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Navigasyon için Fakra girişli GPS anten; Anten oldukça küçük; boyutu anlaşılsın diye anahtarı yanına koyup öyle foto çektim. Bu da Almanayadan aldığım dün elime geçen SD kart; 2012 versiyonlu. Şimdi sadece bunların montajını yapmak kalıyor geriye. Abi aynı karta kimisi 2011 yazıyo kimisi 2012 bir farkı var mı acaba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 V2 yazanlar 2012 sanırım; benim aldığıma 2012 versiyon yazmış.Açıkçası bilmiyorum 2011 ile 2012 arasında fark var mı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Şimdi sadece bunların montajını yapmak kalıyor geriye. Aydın bir an önce taksanızda merakımızı giderseniz Şimdiden iyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Gps anteni ve karti ok. Navi calisiyor. Islem bittikten sonra fotolari eklerim. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 zumla ne ya.. Ceviriye bak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Navigasyon bana biraz tırt geldi ne dersiniz a dostlar Sırf ekran yeterli bence (kıskandığımdan değil ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Navigasyon bana biraz tırt geldi ne dersiniz a dostlar Sırf ekran yeterli bence (kıskandığımdan değil ) Sabricim navisi süper çalışıyor bence. dur biraz daha foto ekliyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Haritadaki Turkce karakterleri basamiyor demekii. OSD de kucuk I yi basmis ama "cigli" kelimesinde zortlamis. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Haritadaki Turkce karakterleri basamiyor demekii. OSD de kucuk I yi basmis ama "cigli" kelimesinde zortlamis. Mertol sendeki de boyle degilmiydi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 @Aydın Baran, Aydın walla çok beğendim tekrar hayırlı olsun....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Mertol sendeki de boyle degilmiydi? Bilmem.. Hatirlamiyorumki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Navigasyonla ilgili olmasada, @Aydın Baran, abi şarkı adı ekrana sığmadığında scrool(Türkçesi aklıma gelmedi?!?!) ediyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap