Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Navigasyonla ilgili olmasada, @Aydın Baran, abi şarkı adı ekrana sığmadığında scrool(Türkçesi aklıma gelmedi?!?!) ediyor mu? Ingilizcesi de scroll zaten bizim dandirikler kaydirmiyor yaziyi oda yapmiyordur heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Ingilizcesi de scroll zaten bizim dandirikler kaydirmiyor yaziyi oda yapmiyordur heralde ingilizcesi scroollda türkçesi aklıma gelmemişti o zaman kaydırmak oluyor sanırım Aydın abinin parça numarası son takısı DG benimki DC ne gibi farkları var çok merak ediyorum yaz gelsede bi arabalı buluşma yapsak Aydın abiyle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Ingilizcesi de scroll zaten bizim dandirikler kaydirmiyor yaziyi oda yapmiyordur heralde ingilizcesi scroollda türkçesi aklıma gelmemişti o zaman kaydırmak oluyor sanırım Aydın abinin parça numarası son takısı DG benimki DC ne gibi farkları var çok merak ediyorum yaz gelsede bi arabalı buluşma yapsak Aydın abiyle Nisanda Turkiye geneli yapicaz ya Yakup reisimiz ayarlicak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Nisanda Turkiye geneli yapicaz ya Yakup reisimiz ayarlicak o kesin 19-23 nisana arasına ayarlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Üyeler isterse herşey olur. Ben ne yapayım site yaptık işte daha ne yapalım doğru konularda konuşun bari 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Üyeler isterse herşey olur. Ben ne yapayım site yaptık işte daha ne yapalım doğru konularda konuşun bari "Site yaptik iste" hahaha Neyse konu dagilmasin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Ben Ali Agaoglu.. Site yaptim olacak! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Sarki isimlerini kaydiriyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 7inc navigasyon takdırdım..biraz büyük geldi kenarlardan taştı ama idare edecem artık... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 7inc navigasyon takdırdım..biraz büyük geldi kenarlardan taştı ama idare edecem artık... yerinizde olsam park ettiğim yerlerde dikkatli olurdum, camı kırıp almaya çalışmasınlar sonra. sadece tırnak tutuyor anladığım kadarıyla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap