Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 bora abi ben bulamadım ebay dan ya bi benim için bakarmısın Mustafa bende Mertoldan öğrendim açıkçası pek de ilgilenmediğim için navigasyonla hiç araştırmadım...Bu arada biraz daha bklersen ocak ayından itibaren Türkiyede de satışa sunulacak o kartlar,fiestada da navigasyon olacak ve aynı kart focuslarda da çalışacak..Fakat fiyatının oldukça yüksek olacağını tahmin ediyorum.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 abi ben ford dan alıyım dedim 930 tl fiyat çekiyorlar kafayı yemişler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 abi ben ford dan alıyım dedim 930 tl fiyat çekiyorlar kafayı yemişler Dedim ya uçuk fiyat isterler...External Navigasyon aleti al bluetoothlu en kralını alırsın hem de ,ne gereksiz bir para 930 tl yahu....E-Bayde nerede var Mertola sor Mustafa adresi o versin sana...Ben dün konuştum daha Mertolla 40 dolara satıyorlar Türkiyede var içinde dedi bana.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Acele etmeyin.2012 gunceli cikacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tarık Daş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 merhaba ben yeni focus,a style donanım mercekli,led,li far grubunu nasıl temin edebilirim birde montaj,da sorun oluyormu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Zahmet olacak ama fotoğrafları güncellermisiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Zahmet olacak ama fotoğrafları güncellermisiniz. Ekledim. Birde ilk hali son hali fotosu koyalım; Aracımı aldığımda; Şuanda; 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Ekledim. Tek eksik aydınlatmalı vites topuzu gibi görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Tek eksik aydınlatmalı vites topuzu gibi görünüyor. Tek eksik sony panel. Aydınlatmalı vites topuzu alacağımı sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Toplamda maliyet ne oldu Aydın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 5" İştahımı kabartıyor. Bir de daha rahat bulunabilse keşke.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Serviste sormuştum, 240TL civarı dediler topuz için. Biraz pahalı geldi bana vazgeçmiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Toplamda maliyet ne oldu Aydın? Benim teğmin ettiğim fiyatları yazmam doğru olmaz; benim işlerim biraz karışık. Büyük ekranlı gösterge grubu ve orta ekran için forumda açılmış konular vardı ikisi yaklaşık 1000 tl gibi bir paraya alınır sanırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Anladım teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Benim teğmin ettiğim fiyatları yazmam doğru olmaz; benim işlerim biraz karışık. Büyük ekranlı gösterge grubu ve orta ekran için forumda açılmış konular vardı ikisi yaklaşık 1000 tl gibi bir paraya alınır sanırım. Bu değişimlerden mütevellit servisler elektrik tesisat garantisi açısından sıkıntı yaratıyor diye duydum bizzat servisten... hatta hedef gösteriyorum : Ankara Tan Oto... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap