Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Bu değişimlerden mütevellit servisler elektrik tesisat garantisi açısından sıkıntı yaratıyor diye duydum bizzat servisten... hatta hedef gösteriyorum : Ankara Tan Oto... Farlarım garanti dışı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Farlarım garanti dışı. Ben ekranları kastetmiştim sayın abim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Ben ekranları kastetmiştim sayın abim.. Servise gittim; 2 ekranı da değiştirdiğimi anlamadılar; hatta teste çıktığım eleman sizin göstergede bir farklılık mı var yoksa hepsi böyle mi dedi. Servise gelen ilk F3 benimki sandım; eylül 2012. Ekranları değiştirmem 5 dakika. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Servise gittim; 2 ekranı da değiştirdiğimi anlamadılar; hatta teste çıktığım eleman sizin göstergede bir farklılık mı var yoksa hepsi böyle mi dedi. Servise gelen ilk F3 benimki sandım; eylül 2012. Ekranları değiştirmem 5 dakika. Ehehehehehe...Benim arabayı da hala 2 ay önce almış sanıyorlar,her gittiğimde aynı muhabbet abi bu en üstü fulü dimi diye sorup duruyorlar,ben de hee diyorum çaktırmadan,tekno paket eksik sadece sonuçta...ihihiii....Yalnız tekno pakette alınırmış valla,güzel özellik ...haa ne kadar kullanırsın o tartışılır,kör nokta ve otpmatik uzun far olayı çok gerekli ama....Bence SONY PANEL şart sana Baran..Çok farklılaştırıyor ön konsolu..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Bence SONY PANEL şart sana Baran Sony panel değilde 5" için çerçeveyi bulamıyorum. Gerçi onunla ilgilenecek vaktimde yok bu aralar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Bu değişimlerden mütevellit servisler elektrik tesisat garantisi açısından sıkıntı yaratıyor diye duydum bizzat servisten... hatta hedef gösteriyorum : Ankara Tan Oto...Sikar biraz. Kullanilan parca OEM, tesisatta hicbir degisiklik yapilmiyor. Orjinalinde de parca numarasi falan farkli degil. Garantide falan lululu yapamazlar. He o ekran bozulursa onu garantiye almayabilir. Zaten onu da servise cakmaya calisan adama iyi gozle bakmam. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Bugün 2 ekran denedim birinde aux ve park sensörü çalışmıyor. Otomatik park radyo cd vs çalışıyor. Parça kodu BM5T ile başlıyor. Digerinde auxta çalışıyor ancak park sensörü yine yok. AM5T ile başlıyor. Fikri olan var mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Bugün 2 ekran denedim birinde aux ve park sensörü çalışmıyor. Otomatik park radyo cd vs çalışıyor. Parça kodu BM5T ile başlıyor. Digerinde auxta çalışıyor ancak park sensörü yine yok. AM5T ile başlıyor. Fikri olan var mi? Bozuk olmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 ford ve onun gibi araclar orjinal arac yazilimi Navteq yazilimi kullaniyorlar daha onceki aracimda da oyle bir problem vardi calistirdim yazilim elimde mevcut deneyip bakacam bi ekran bulsam yazilimi halledecegim ama ekran yok siz ekrani bulun bende size yazilimi halledeyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 ford ve onun gibi araclar orjinal arac yazilimi Navteq yazilimi kullaniyorlar daha onceki aracimda da oyle bir problem vardi calistirdim yazilim elimde mevcut deneyip bakacam bi ekran bulsam yazilimi halledecegim ama ekran yok siz ekrani bulun bende size yazilimi halledeyim Aydın abi deneyebilir yazılımı sd cart uyumlu cihazlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Yakup arkadaşım aydın bey navigasyon kurulumunu hallettimi bilgin varmı bayagı zahmetli bir karta yükleme işi var onun bayağı bir uğrasması lazım olmaz ise yardımcı olurum elimde hazırı var karta yuklenmiş haliyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Aydın abi dönüş yapar okuyunca bende bilmiyorum şuan . Teşekkürler tekrar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 O değil de bu 5" oem ekranı nerden bulabiliriz... Çıkmacılardan mı sadece... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Bu gidişle ben OBD portundan bir Android tablet bağlayacağım, olacağı o yani... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Kenan Bey Mesajınızı aldım teşekkürler. Öncelikle buna vakit bulmam lazım ki bu ara zor; yarın oğlumun sünneti var. Siz bu kart ile navinin çalışacağına eminmisiniz çünkü bildiğim kadarıyla daha önce bu denenmiş ve başarılı olunamamıştı. Aynı şehirde olsak takıp deneyelim diyeceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap