Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 abi yayınlarım yayınlamasına ama adam koruma koymuş ben çok araştırdım kesinlikle kopyalanmıyor Aydın abi yazmaya fırsat bulamadı heralde ben yazayım Kartı takmış ancak bir değişiklik olmamış, navigasyon menusude hala aktif değilmiş, anten olmadığından diye düşündük ama başka bişey var mı? @, sen önce antenimi taktın yoksa kartımı? ozan bu 8" ekranı takarsak neler devre dışı kalıyo bilgin varmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 kartı bilgisayara taktığınızda hiç mi açılmıyor koruma dediğiniz o sanırım kopyalama falan değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 arkadaşlar eger anjkaradaysanız bana haber verin kartı verim ne yapmak istiyorsanız yaparsınız ben yapamadım çünkü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Karti taktim. Ekran hicbir tepki vermedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Karti taktim. Ekran hicbir tepki vermedi Ahhh Ahhhh Kart dedikçe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Karti taktim. Ekran hicbir tepki vermedi Aydın abi cerceve almamissin daha ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Aydın abi cerceve almamissin daha ? Bu gidişle 4,2 nin çerçevesini alıp kesicem; bulamıyorum 5" çerçevesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Aydın abi cerceve almamissin daha ? Bu gidişle 4,2 nin çerçevesini alıp kesicem; bulamıyorum 5" çerçevesi Hadi ya simdi aklima geldi o gri gozuken 2 kenar varya oraya piano black kaplama yapsan mevcut ekrandada oyle hem bi nebze kapatir. Ben alirsam ki alabilirim aslinda suan oyle yapicam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 abi yayınlarım yayınlamasına ama adam koruma koymuş ben çok araştırdım kesinlikle kopyalanmıyor ozan bu 8" ekranı takarsak neler devre dışı kalıyo bilgin varmı Bilgim yok, ama hatırladığım kadarıyla mertol abi ana ünite ve kablosunun değişmesi gerektiğini yazmıştı, yani herşey değiştiği için hepsi çalışır bence. Kartı kopyalamakla uğraşasım var ama Mertol abinin olmaz demesi hevesimi kırıyor Windows üzerinden değilde doğrudan filesystem üzerinden sektör sektör kopyalamayı denemeyi düşünmüştüm ancak HW ID olayını çözmez tabii. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa T Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 slm arkadaşlar benim focusta sony 5 inch ekran var ama navi varmıdır bunda menüde gözükmüyor.2012 mdel focus titanyum smart paket Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 slm arkadaşlar benim focusta sony 5 inch ekran var ama navi varmıdır bunda menüde gözükmüyor.2012 mdel focus titanyum smart paket Sizin focus'da 4.2 inc mevcut, navi özelliği yok tıpkı aracı alırken donanım listesinde görmediğiniz gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 ben bi noktadan sonra olayı kaçırdım yakup bi 5 inc navigasyonlu bi 8 inc sony li...bi 4.2 inc... noluyor burda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 8 inç Sony diye birşey Avrupa da yok şuan hepsi abd özentisi 4.2 standart Sony ile gelen ekran 5.0 eğer navigasyon alırsan bununla gelen ekran Sony şart değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 ben bi noktadan sonra olayı kaçırdım yakup bi 5 inc navigasyonlu bi 8 inc sony li...bi 4.2 inc... noluyor burda 4.2inç güzel ve renkli oluyor. 5 inç renkli ve navili Aydın'da var. 8 inç Amerikan araçlarda gördüğün büyük dokunmatik ekran. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 4.2inç güzel ve renkli oluyor. 5 inç renkli ve navili Aydın'da var. 8 inç Amerikan araçlarda gördüğün büyük dokunmatik ekran. saol abi..biz elimizdekiyle devam edicez anlaşılan nexus 7 almışım...7inc navili tablet oh mis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap