Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 http://www.ebay.de/itm/FORD-SAT-NAV-SATELLITE-NAVIGATION-EUROPE-2011-SD-NAVIGATION-CARD-AM5T-19H449-DAE-/181049271304?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item2a2760a408 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 http://www.ebay.de/itm/FORD-SAT-NAV-SATELLITE-NAVIGATION-EUROPE-2011-SD-NAVIGATION-CARD-AM5T-19H449-DAE-/181049271304?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item2a2760a408 200TL... hemde 2011... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l2736&_nkw=19H449 ford oyle pek sik harita falan cikartmiyor. 2011 falan olmasina takilmaniza gerek yok. Zaten bundan igo performansi falan beklemiyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l2736&_nkw=19H449 ford oyle pek sik harita falan cikartmiyor. 2011 falan olmasina takilmaniza gerek yok. Zaten bundan igo performansi falan beklemiyin. çok pahalı yahu. ben bu başlığı açtığımda 15 pounda filan görmüştüm sanki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 herseyi devletten bekleme. Takip et ucuz dusurunce al iste.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 herseyi devletten bekleme. Takip et ucuz dusurunce al iste.. Ekran bulamadım ki abi arabayı almadan lastiğine bakmaya gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 (düzenlendi) e ne bidi bidi yapiyon da beni ugrastiriyon. Bende bi renkli sony ekrani var. Eger kullanmamaya karar verirsem onu satarim. Ama navi yok onda da.. Ocak 20, 2013 Mertol Kip tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 e ne bidi bidi yapiyon da beni ugrastiriyon. Bende bi renkli sony ekrani var. Eger kullanmamaya karar verirsem onu satarim. Ama navi yok onda da.. Panel çerçeve filan varmı abi. Bide bu arada 8" sistem için nelerin değişmesi gerekiyor? Soketleri farklı yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Panel falan yok, sadece ekran bulup onu aldim ebay den. 8 inch icin kablo demetini uyumlulastirmak lazim. Olmayacak is degil, zor hic degil. Sadece zaman ayirip ugrasmak lazim o kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Panel falan yok, sadece ekran bulup onu aldim ebay den. 8 inch icin kablo demetini uyumlulastirmak lazim. Olmayacak is degil, zor hic degil. Sadece zaman ayirip ugrasmak lazim o kadar. Ana ünite aynı mı abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 uniteyi degistirmenize gerek yok. Ama istiyorsan o da var.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 ama menüsü ingilizce ve sesli komutta ingilizce çalışıyor demi abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 bu arada 5" de aux ve telefon seçimini sony panelden yapabilen varmı? ben yapamıyorum sesli komuttan hallediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 (düzenlendi) @Mertol Kip, abi bu ekranın park sensörü olayıyla ilgili bilgin varmı? 2 ekran vardı parçacıda biri AM5T ile başlıyor, bu ekranda park sensörü çalışmıyor, otomatik park çalışıyor ancak park sensörü çalışmıyor. diğeri BM5T ile başlıyor, bunda ise sadece radyo ve cd çalılıyor. Aydın abinin taktığında hiç bir sorun yok herşey çalışıyor, nedir? ne yapmak gerekir biliyormusun? Şubat 6, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Ozan selam; Navi kartım gelecek yakında onu takarken ekranın numarasına bakabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap