Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 aydın abi senin panel sony mi? Ozan selam; Navi kartım gelecek yakında onu takarken ekranın numarasına bakabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 aydın abi senin panel sony mi? Yok Mustafa; Sony panel ve 5" çerçevesi arıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Ozan selam; Navi kartım gelecek yakında onu takarken ekranın numarasına bakabilirim. Teşekkürler abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 sendeki 5 " ekranda aux sony panel olmadıgı için çalışıyo abi sony paneller çalıştırmıyo sesli komuttan giriyoruz auxa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 @Mertol Kip, abi bu ekranın park sensörü olayıyla ilgili bilgin varmı? 2 ekran vardı parçacıda biri AM5T ile başlıyor, bu ekranda park sensörü çalışmıyor, otomatik park çalışıyor ancak park sensörü çalışmıyor. diğeri BM5T ile başlıyor, bunda ise sadece radyo ve cd çalılıyor. Aydın abinin taktığında hiç bir sorun yok herşey çalışıyor, nedir? ne yapmak gerekir biliyormusun? Parca numarasina bu kadar takilmayin. Aleti bilgisayara baglayip yeniden konfigure ettirirseniz sikintisiz calisiyor hersey. Ama servisi bu ise ikna etmek dert gercekten. sendeki 5 " ekranda aux sony panel olmadıgı için çalışıyo abi sony paneller çalıştırmıyo sesli komuttan giriyoruz auxa Olurmu len oyle sey. En kotu ihtimalle direksiyondan girersin de, panelden de calismasi lazim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 @Mertol Kip, abi bu ekranın park sensörü olayıyla ilgili bilgin varmı? 2 ekran vardı parçacıda biri AM5T ile başlıyor, bu ekranda park sensörü çalışmıyor, otomatik park çalışıyor ancak park sensörü çalışmıyor. diğeri BM5T ile başlıyor, bunda ise sadece radyo ve cd çalılıyor. Aydın abinin taktığında hiç bir sorun yok herşey çalışıyor, nedir? ne yapmak gerekir biliyormusun? Parca numarasina bu kadar takilmayin. Aleti bilgisayara baglayip yeniden konfigure ettirirseniz sikintisiz calisiyor hersey. Ama servisi bu ise ikna etmek dert gercekten. sendeki 5 " ekranda aux sony panel olmadıgı için çalışıyo abi sony paneller çalıştırmıyo sesli komuttan giriyoruz auxa Olurmu len oyle sey. En kotu ihtimalle direksiyondan girersin de, panelden de calismasi lazim. Abi ikna etmek değilde yapamıyorlar ki. Mustafa gitmişti Bluetooth için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Parca numarasina bu kadar takilmayin. Aleti bilgisayara baglayip yeniden konfigure ettirirseniz sikintisiz calisiyor hersey. Ama servisi bu ise ikna etmek dert gercekten. Olurmu len oyle sey. En kotu ihtimalle direksiyondan girersin de, panelden de calismasi lazim. olmuyor abi test ettim 5" ekranda sony paneldeki aux ve telefon tuşlarını çalıştırabilen varsa hodri meydan sadece sesli komuttan çalışıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 olmuyor abi test ettim 5" ekranda sony paneldeki aux ve telefon tuşlarını çalıştırabilen varsa hodri meydan sadece sesli komuttan çalışıyor Gönder sony'i sokalım teste Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 abi göndereyim sorun degilde kendim kullanıyorum çalışşsa çalışıyor derim ama çalışmıyor en az 3 4 tane 5" ekranda denedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 abi göndereyim sorun degilde kendim kullanıyorum çalışşsa çalışıyor derim ama çalışmıyor en az 3 4 tane 5" ekranda denedim Hangi sony panel var sende? foto atarmısın ? 2 çeşit çünkü 5.0 için uygun olanı mı aldın sen? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 evet 5" uygun olan yani navi ve map tuşlarının oldugu sony. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 evet 5" uygun olan yani navi ve map tuşlarının oldugu sony. Tuşlarda sorun olmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 yok abi ya bu problemi ankarada bi arkadaş vardı o da aynı sıkıntıyı yaşamıştı fordiste görmüştüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 yok abi ya bu problemi ankarada bi arkadaş vardı o da aynı sıkıntıyı yaşamıştı fordiste görmüştüm O zaman servis'e gidin sorun bakalım yazılım vs gerekiyor mu? Bizim yapacak bişeyimiz kalmamış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Yazilim degil, opsiyonun tanimlanmasi lazim. Ana unite yeni paneldeki tuslari tanimiyor sadece. IDS ile girip arabayi yeniden konfigure etmeliler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap