Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 -This is Titanium Focus, right ? -Ohh yeaahhh Hayırlı Olsun Beni aradı beni Buna birde sony taktık mı tamamdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Abi hayırlı olsun gerçekten çok güzel olmuş...Navigasyonun var olan tuşlardan kontrol edilmesine ise ayrıca sevindim. Güle güle kullan abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Güzel olmuş Aydın Bey yalnız kenarlardan çıkan gri yerlere siyah elektrik bantı veya başka bir siyah kaplama yapabilirsiniz ,bu sayede gri kısım sırıtmaz ve daha güzel görünüm olabilir birde sony teyp oldu mu yemede yanında yat birde bu ekranı nerden ne kadara nasıl temin ettiniz ? Navigasyon özelliğide anteni takınca çalışıcak mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Güzel olmuş Aydın Bey yalnız kenarlardan çıkan gri yerlere siyah elektrik bantı veya başka bir siyah kaplama yapabilirsiniz ,bu sayede gri kısım sırıtmaz ve daha güzel görünüm olabilir birde sony teyp oldu mu yemede yanında yat birde bu ekranı nerden ne kadara nasıl temin ettiniz ? Navigasyon özelliğide anteni takınca çalışıcak mı? Teşekkür ederim; çerçeveyi halledeceğimi düşünüyorum yakın zamanda. Sadece anten yetmez sd kart ile haritayıda yüklemek gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 peki ürünün fiyatı nedir ve nereden temin ettiniz onla ilgilide bilgi verebiliri misiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Navigasyon için ana ünite değişmeli sanırım.? SD kart neyi nereye yükleyecek. Ana ünitede navi için gerekli sistem var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Canim cekti yaa Gule gule kullan abi !! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Canim cekti yaa Gule gule kullan abi !! Falım al 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 12.000km deyim. Yılbaşı sonrası birkaç şey alıyım da servise gidince km ayarı falan yaptırırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Aydın bey benim aracımdaki ekran araçla birlikte gelen 4.2" rekli ekran bu ekranın arka tarafında kamera girişi varmı bilmiyorum kırarım diye sökemedimde acaba sizdeki 5" ekranın arkasında kamera girişleri mevcutmu mümkünse bir fotoğraf koyabilirmisiniz. Çok teşekkürler Aldığım ekranın arkası aynen Ozanın eklediği fotodaki gibi; bunların ne ile ilgili olduğunun bir yerlerinde yazdığına eminim; ancak ben ilk etapta ekranın çalışıp çalışmadığına odaklandığım için bakmadım açıkçası. Ama bir ara tekrar söküp bakıcam; biri GPS anteni olacak o kesin ama diğer 3 ünün ne olduğunu bilemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Navigasyon için ana ünite değişmeli sanırım.? SD kart neyi nereye yükleyecek. Ana ünitede navi için gerekli sistem var mı? Engin Fotoda üstte gördüğün siyah giriş SD kart yuvası; harita yüklü SD kartı buraya takmak gerek. Ve yine bunula birlikte ekranda No GPS yazısını görüyorsun GPS bağlantısını yapmak gerekiyor; ana ünite ile işi yok navinin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 peki ürünün fiyatı nedir ve nereden temin ettiniz onla ilgilide bilgi verebiliri misiniz ? Mercekli farlar ile birlikte aldığım için net olarak ben bu ekranı şu fiyata aldım diyemem; mercekli far işimde biraz karışık uzun bir hikayesi var bu parçaların Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 12.000km deyim. Yılbaşı sonrası birkaç şey alıyım da servise gidince km ayarı falan yaptırırım. Benim göstergeyi satayım sana...12.300 KM. de...Servise gitmene falan da gerek kalmaz,uygun fiyata veririm...) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Engin Fotoda üstte gördüğün siyah giriş SD kart yuvası; harita yüklü SD kartı buraya takmak gerek. Ve yine bunula birlikte ekranda No GPS yazısını görüyorsun GPS bağlantısını yapmak gerekiyor; ana ünite ile işi yok navinin. Ekran piyasada satılan navi cihazları gibi bir cihaz demek ki. SD karttan yükleyip anten bağlantısı yaptığında çalışması gerek bu durumda. Güle güle kullan tekrar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Ekran piyasada satılan navi cihazları gibi bir cihaz demek ki. SD karttan yükleyip anten bağlantısı yaptığında çalışması gerek bu durumda. Güle güle kullan tekrar. Aynen; zaten satılan navilerde de yüklü bir harita var GPS ten konum bilgisini alıp seni o harita üzerine yerleştiriyor. Biz haritayı SD kart ile yükleyeceğiz. Şöyle düşün; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap