Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 O arkadaki yuvarlak girişlerin biri anten,diğeri geri görüş kamerası bir diğeri de aktif hız sabitleyici kamerasının entegre kamera girişi... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 O arkadaki yuvarlak girişlerin biri anten,diğeri geri görüş kamerası bir diğeri de aktif hız sabitleyici kamerasının entegre kamera girişi... Teşekkürler Bora; 4. ne için onu biliyormusun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Teşekkürler Bora; 4. ne için onu biliyormusun? 2 li yan yana olan birisi kameranın diğeride ses girişi sanırım,mertolün söylediklerinden hatırladığım kadarıyla pasif giriş,pek kullanılmıyor diye hatırlıyorum, sadece 3 tanesi kullanılıyor, navigasyon anteni,kamera ve entegre ön kamera girişi...Ses girişi pasif durumda.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Bu anten nasıl monte edilecek şimdi kablo çekilip tavandaki anten mi değişecek? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Yok yok, şunu takıyorsun ve aracın dışına yakın yerlere monte edeceksin gerek göğüs altı gerek göğüs üstü test edilir, görüyor mu diye ondan sonra yapıştırılır ucu.. bukadar.. önemli olan harita bulmak maaliyet o... crack'li bulmak lazım karaköy stlye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Yok yok, şunu takıyorsun ve aracın dışına yakın yerlere monte edeceksin gerek göğüs altı gerek göğüs üstü test edilir, görüyor mu diye ondan sonra yapıştırılır ucu.. bukadar.. önemli olan harita bulmak maaliyet o... crack'li bulmak lazım karaköy stlye Çözünürlüğü bilmek ve üzerindeki yazılımı bilmek lazım. Çok anlamam ama mutlaka vardır crackli torrentlerde. Navi kullananlar bilirler, üzerindeki yazılıma göre farklı harita mı gerekir. Mesela igo üzerine veya sygic üzerine başarsoft haritası yüklemek olmaz diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Çözünürlüğü bilmek ve üzerindeki yazılımı bilmek lazım. Çok anlamam ama mutlaka vardır crackli torrentlerde. Navi kullananlar bilirler, üzerindeki yazılıma göre farklı harita mı gerekir. Mesela igo üzerine veya sygic üzerine başarsoft haritası yüklemek olmaz diye düşünüyorum. igo veya sygic hangi ülkede kimle anlaştıysa o abi, igo başarsoft ile çalışıyor misal, aynen buna uygununu bulmak lazım her harita olmaz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Aydın üzerindeki yazılımı söylesin aratırız bir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Aydın üzerindeki yazılımı söylesin aratırız bir Nasıl söylicem ben onu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Nasıl söylicem ben onu? Ebay de satılıyor bunlar ama Türkiye haritası bulmak ....? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Bu enteresan bakın http://www.pcmag.com...2367161,00.asp# http://media.ford.com/article_display.cfm?article_id=31704 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 July 29, 2010 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Ebay de satılıyor bunlar ama Türkiye haritası bulmak ....? biri(muhtemelen Mertol abi) avrupa haritasında türkiye var yazmıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kürşat Demirci Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Aydın üzerindeki yazılımı söylesin aratırız bir Harici navigasyonlarda, üzerindeki yazılımı kaldırmadan, hafıza kartına atılan bir dosya yardımıyla farklı yazılım kullanılabiliyor. Genelde usb bellek ya da cdlerde gördüğümüz otomatik çalıştırma dosyasını (autorun.inf) bu modülde okutabilmemiz önemli. Eğer dosyayı okuyuo işlem yapıyorsa; işlemci hızı, bellek gibi etmenler de dikkate alınarak bunda da iGo vs. kullanılabilir. iGo kullanılınca zaten harita sorunu da kalmaz. Navigasyon cihazımda ben de bu yolu izleyip yazılımı değiştirmiştim. Cihazı sd kart üzerinden çalıştırıyordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Avrupa haritasında Türkiye var; Kartı buldum ben aldırabilirim bu hafta belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap