Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Benim eklediğim parçayının kodunu arayınca normal 3.5 dot matrix ekranda çıkıyor sonu hariç onunda parça numarası aynı, bu konuda bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Benim eklediğim parçayının kodunu arayınca normal 3.5 dot matrix ekranda çıkıyor sonu hariç onunda parça numarası aynı, bu konuda bilgisi olan var mı? Son bölüm zaten farklılık katıyor. Diğerleri genel kodları.. doğru yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Son bölüm zaten farklılık katıyor. Diğerleri genel kodları.. doğru yani Son bölümün güncelleme farkı olduğunu, önemi olmadığını yazmıştı Mertol abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Son bölümün güncelleme farkı olduğunu, önemi olmadığını yazmıştı Mertol abi Herşeyde öyle olmuyor demek ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Herşeyde öyle olmuyor demek ki Dediğin onu destekler aslında, renk farkını versiyon gibi düşünebiliriz ama bak mercek durumu ortayıda değiştiriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 5" ekran renkli park mesafe uyarilari. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Sesli komut test. http://youtu.be/0sU6paUJJdw 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Aydın abi fotoların hepsi ölmüş onları sana zahmet yeni istersen.. Direct linkleri tek tek al veya photobucket.. forum lnkleri diye verdikleri hep ölüyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Ümit abiye uğradım bugun ekran gelmiş, kaç tane var ne dir ne değildir detay bilmiyorum. 550tl dedi fiyat olarak bilgilerinize... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Ümit abiye uğradım bugun ekran gelmiş, kaç tane var ne dir ne değildir detay bilmiyorum. 550tl dedi fiyat olarak bilgilerinize... Navigsayonlu ekranda gelmişmi acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Navigsayonlu ekranda gelmişmi acaba ? dediğim ekran navigasyonlu olan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 dediğim ekran navigasyonlu olan. Süper hızlı cevap için teşekkür ederim Aslında bendeki ekran fabrikasyon 4.2" ama navigasyonlu olsa hiç fena olmaz diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Süper hızlı cevap için teşekkür ederim Aslında bendeki ekran fabrikasyon 4.2" ama navigasyonlu olsa hiç fena olmaz diye düşünüyorum. tapatalk sağolsun 550tl dedi bence değmez o paraya. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 tapatalk sağolsun 550tl dedi bence değmez o paraya. Ozan 200 lere inerse aklinda olayim bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Ozan 200 lere inerse aklinda olayim bende Mantıklı fiyatı ancak bu olur... 550 hiç makul gelmedi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap