Ozan Kar Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2012 (düzenlendi) Aslında oldukça basit ancak anlatım olarak forumda göremedim yazayım dedim, aslında bunu fotoğraflı olarak yapmayı planlamıştım ama fren lambasını söktükten sonra kendimi kaybedip foto çekmemişim 1) Fren lambasının 2 yanında vida var bunları sökünce geliyor, fren lambasına giren 1 elektrik soketi 1de fıskıye var bunlarıda söküp lambayı bir kenara koyuyoruz. 2) Fıskıyenin hortumu yeni spoliere kısa geldi ancak zaten hortumda ek var, geçmeli hortumu söküp daha uzununu taktım. 3) bagaj kapağının iç kaplamasında üst(kapak açılınca alt oluyor spolierin oturduğu yer yani) kısmı sökmek gerekiyor, tırnaklı asılınca geliyor. 4) 3. adımdaki kapağın altında 3 tane civata var, 2şer tanede sağ ve sol uçta vida var bunlarıda söküp bagajı kapatıyoruz 5) spolierin 2 ucunda tırnak var 2 uçtanda hafifçe kendinize-yukarı doğru asılınca hemen bırakıyor ve tamamen sökülmüş oluyor. Aynı adımları tersten yapınca montaj tamamlanmış oluyor. Bu noktada benim bir problemim oldu, herşeyi takıp arka cama su sıkınca suyu yere sıktı herhangi bir ayar olayı yok fıskıyenin. Tırnağını kırarak dönebilir duruma getirdim ancak her durumda yere yada karşıya sıktı. Çözümü normal püskürtme ucunu havya ile kapatıp cama bakan noktasına yine havaya ile delik açarak çözdük. Bu arada Ford servisine gittim(tan ile turu karıştırıyorum sürekli maltepedeki) biz bilmiyoruz bizde yok dediler. Garip olan forumda o kadar takan var ancak böyle bişey yazan yok, benmi biryerde yanlış yaptım anlamadım. Hortum olayınıda yazan yok Birde camla spolier arsındaki sünger karşı alttan bakınca görünüyor onuda çözemedim Yakup, ben yeni konu açtım ancak istersen var olan konulardan birine ekleyiver Ekim 20, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Eline sağlık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Eline sağlık Ozan...Cam fıskiyesi ile şu sünger görünme olayı pek hoşuma gitmedi..Umarım çözülür.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Eline sağlık Ozan...... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2014 Bende montaj yapıcam yakında yararlı oldu anlatım.Fiskiyeye açtığınız yeni deliği fotoğraflayabilir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2014 Bende montaj yapıcam yakında yararlı oldu anlatım.Fiskiyeye açtığınız yeni deliği fotoğraflayabilir misiniz? Fiskiyeyi değiştirdim, eskisi nerde bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Bende montaj yapıcam yakında yararlı oldu anlatım.Fiskiyeye açtığınız yeni deliği fotoğraflayabilir misiniz? Fiestanın 3. stop lambası bu spoiler için kullanışlı. Hiçbirşeyiyle oynamadan direk cama püskürtüyor ve tam uyumlu. Çıkmacılardan veya yan sanayi parçacılardan 50-60TL ye alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Ozan sende fiesta fiskiyesimi taktın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Ozan sende fiesta fiskiyesimi taktın? Hayır, St nin mi zetec s inmi bilmiyorum şeffaf camli var onu taktım. Fiskiye tek satılmıyor bu arada lamba ile birlikte geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Fiyat ve nerden aldığınıda söyler misin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Fiyat ve nerden aldığınıda söyler misin? Güven Ford. Fiyatı hatırlamıyorum, Servet abinin yazdığı araliktadir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Üstündağ Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Herkese iyi geceler arkadaşlar bugün aldığım spoileri hafta sonu takmayı düşünüyorum ama nasıl takacağim. Hakkında pek bilgim yok nasıl takacagım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 @emre üstündag, mesajını buraya aktardım. Bu bilgi yetmezse yukarda bulunan arama kısmını kullanabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Üstündağ Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Teşekkürler yakup abim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Şahinler Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Kaputu acın altında ıkı tane vida var ve orjınal spoiler üstündeki ısıgı da sonun altında baglabtıları var doseme üstünde de iki tane vidası var onları sokup spoiler takacaksınız birebir oturuyor zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap