Halil Gürsoylar Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Herkese iyi geceler arkadaşlar bugün aldığım spoileri hafta sonu takmayı düşünüyorum ama nasıl takacağim. Hakkında pek bilgim yok nasıl takacagım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. o kadar basit ki sadece 1 tornavida yeterli.. (: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Sen de zaten spoiler yok muydu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Sen de zaten spoiler yok muydu? O spor paket daha yumuşak Çizgili. Bu ST. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Sonunda montajida bitirdik. Biraz ugraştirdi ama taktigimizada deydi.su fiskiye hortumu kisa geldi değiştirdik.şimdide fiskiye icin yer acmak gerekiyor yeniden suyu direk silecegin uzerine püskürtüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eymen Koyb Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2018 Selamlar. Spoileri alanlara nereden temin etti acaba? Orjinal mi? Yoksa disaridan yapilan fiber plastik tarzi mi? Harici olanlarin kaliteleri nasil? Yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2018 (düzenlendi) 2 saat önce, Eymen Koyb yazdı: Selamlar. Spoileri alanlara nereden temin etti acaba? Orjinal mi? Yoksa disaridan yapilan fiber plastik tarzi mi? Harici olanlarin kaliteleri nasil? Yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler. forumun sponsorlatından Er-ol otomotive sorabilirsiniz. Belki vardır. Ben onlardan alnıştım. Yalnız onlardaki boyalı geliyor ve benimkinin renginde değildi, servis arabanın rengine boyayıp takmıştı. Haa spoiler orijinal sıfır veya çok yeni pert arabadan sökülmüş. Şu sayfadan sorabilirsiniz . birkaç güne cevap verirler Haziran 7, 2018 H. Cenk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eymen Koyb Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2018 3 saat önce, H. Cenk yazdı: forumun sponsorlatından Er-ol otomotive sorabilirsiniz. Belki vardır. Ben onlardan alnıştım. Yalnız onlardaki boyalı geliyor ve benimkinin renginde değildi, servis arabanın rengine boyayıp takmıştı. Haa spoiler orijinal sıfır veya çok yeni pert arabadan sökülmüş. Şu sayfadan sorabilirsiniz . birkaç güne cevap verirler Hemen bakiyorum hocam tesekkurler. Aslinda 1500 civari komple orjinal body kit satiyor birisi. Ancak o kadarina gerek yok diye dusunuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap