Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2012 Merhaba Acaba Sony ön panel nasıl sökülüyor şema resim video vs. bilgisi olan varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 buna benzer olabilir mi ? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Aynen yukardaki video gibi sökülebilir aynı o kısımlar sonuçta, komple çıktıktan sonra sony'yi ayırabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Ben alabilirim sokucekseniz :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Ben alabilirim sokucekseniz Sökme sebebim sadece kamera takabilirmiyim onu kontrol etmek için :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Sökme sebebim sadece kamera takabilirmiyim onu kontrol etmek için :) Kamera için ana ünitede bir giriş var mı; ben bakmayı unuttum. Benim ekranın arkasındaki 4 girişten bazılarının kamera için olabileceğini düşünüyorum ben. Sendeki ekranın yakından fotosu var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 buna benzer olabilir mi ? Şu alttaki klima üzerindeki plastik yerin neresine sokuyor o elindeki aleti acaba onu anlamadım ben,yani o küçük parçayı çıkartmak için nereye sokucaz o elimizdeki şeyi...?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Ben o parçayı söktüm ve yerine takmadım; 2 adet geçme yeri var elindeki metali araya sokup o geçme yerlerine bastırıyor ve öne çekiyor. Parça üzerindeki geçme yerlerinin fotosunu çekip buraya eklerim; hemen anlayacaksın zaten ne yaptığını. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Kamera için ana ünitede bir giriş var mı; ben bakmayı unuttum. Benim ekranın arkasındaki 4 girişten bazılarının kamera için olabileceğini düşünüyorum ben. Sendeki ekranın yakından fotosu var mı? Bendeki sistem bu fabrikasyon sony Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Ekranlar arasında hem büyüklük farkı hem de içerik farkı var. Ancak sendeki bu çerçevenin oyuğunun etrafında gerekli boşluklar var benim ekrana uyar sanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 4.2'liği kesince olur demişti mertol abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Ne güzel duruyor sony yav...Yalnız sony li sistemin kablolarıda farklıymış o yüzden o ince tiz vızıltı sesi sonylerde yok..O vızıltı sesi motorun elektronik ateşlemesinden çıkan frekans sesi..Gaza bastıkça artıyor...Komple kablo tesisatını değiştirmekde oldukça külfetli ve zor bir iş....Orta konsoldaki subcenter ile arka kapı tweeterlarını falan da eklemek lazım....Şimdilik sadece sony çerçeve ve sony panelle idare edicez gibi gözüküyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Ekranlar arasında hem büyüklük farkı hem de içerik farkı var. Aydın bey işçilik farkı derken nasıl bir fark acaba işin açıkçası fotoğraf makinası çok iyi değildi görüntü iyi olmayabilir ama çözünürlük falan çok iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Konsoldaki extra hoparloru alirim ama kesip bicmeye kiyamiyorum konsolu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Aydın bey işçilik farkı derken nasıl bir fark acaba işin açıkçası fotoğraf makinası çok iyi değildi görüntü iyi olmayabilir ama çözünürlük falan çok iyi Iscilik degil icerik. En basit saatin yeri farkli bak. Bende sol kisimda explorer var mesela.Ama cozunurluk aynidir sanirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Konsoldaki extra hoparloru alirim ama kesip bicmeye kiyamiyorum konsolu. Ya ne olacak aydın,kesmek dediğinde 2 dakikalık iş...Önemli olan o çizgilerin olduğu yerden kesmek...Bütün elektrikçiler yapar..Kapıya tweeter eklyen adam onu da keser rahtlıkla...Ben baktım ekran değişimi yaparken,öyle çok sert bir yüzey falan değil yumuşak plastik..Subcenter çıkışı da var arkada,tekl yapacağın subcenterın soketine o kabloyu takmak.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Alparslan Kaplan
Merhaba
Acaba Sony ön panel nasıl sökülüyor şema resim video vs. bilgisi olan varmı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap