Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2012 Merhaba Acaba Sony ön panel nasıl sökülüyor şema resim video vs. bilgisi olan varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Iscilik degil icerik pardon dikkat etmemişim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Ya ne olacak aydın,kesmek dediğinde 2 dakikalık iş...Önemli olan o çizgilerin olduğu yerden kesmek...Bütün elektrikçiler yapar..Kapıya tweeter eklyen adam onu da keser rahtlıkla...Ben baktım ekran değişimi yaparken,öyle çok sert bir yüzey falan değil yumuşak plastik..Subcenter çıkışı da var arkada,tekl yapacağın subcenterın soketine o kabloyu takmak.... Ses sisteminden yana bir sıkıntım olmadığı için çok gerekli duymadım; yoksa geçen hafta elime aldım inceledim hoparlörü; bilmiyorum belki alırım daha sonra. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Alparslan Kaplan
Merhaba
Acaba Sony ön panel nasıl sökülüyor şema resim video vs. bilgisi olan varmı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap