Orkun G Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2012 Öncelikle Ozan Karsavuran' a çok teşekkür ederim. St spoiler ve Tft gösterge onun sayesinde oldu. Hiç aklımda yokken forumda bir paylaşımı sonucu bende oluşturduğu gazla hemen aldım ikisinide. 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Güle güle kullanın çok güzel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Rica ederim, güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Cok guzel hepsi gule gule kullan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Hayırlı olsun... Klima düğmeleri de değişmiş mi bana mı öyle geldi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Hayırlı olsun... Klima düğmeleri de değişmiş mi bana mı öyle geldi Sen daha almadın mı ondan ? Hani araba geliyordu c.tesi ? ? ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Sen daha almadın mı ondan ? Hani araba geliyordu c.tesi ? ? ? Plaka yetişmedi Pazartesiye kaldı... İlk servisi ücretsiz olsun diyecem... Beklettiler falan diye.... Bu düğmeler e-baydan mı... link varmı boss (tipik sömürgen üye isteği ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Plaka yetişmedi Pazartesiye kaldı... İlk servisi ücretsiz olsun diyecem... Beklettiler falan diye.... Bu düğmeler e-baydan mı... link varmı boss (tipik sömürgen üye isteği ) al al http://www.ebay.com/itm/Refitting-FORD-FOCUS-A-C-HEAT-CONTROL-KNOBS-/320838963266?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4ab37e1042#ht_4678wt_982 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Hayırlı olsun güle güle kullanın....... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Murat Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Elinize sağlık. Güle güle kullanın. TFT ekranı nerden aldınız ve maliyeti ne kadar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Elinize sağlık. Güle güle kullanın. TFT ekranı nerden aldınız ve maliyeti ne kadar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Klima düğmelerinin çevresi gece hangi renk yanıyor acaba ??? Kırmızı - mavi vs türleri var mı alırken??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Klima düğmelerinin çevresi gece hangi renk yanıyor acaba ??? Kırmızı - mavi vs türleri var mı alırken??? Sarı yanıyor sarı buraya bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Sarı yanıyor sarı buraya bak Oraya baktım zaten de emin olamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Oraya baktım zaten de emin olamadım Ya bunu al http://www.ebay.com/itm/A-C-Heat-Knobs-Panel-Elegant-Switch-AIR-CONDITION-Control-For-Focus-2011-Blue-/251106724841?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a77208be9&vxp=mtr Ya da bunu http://www.ebay.com/itm/Ford-Focus-05-12-A-C-Air-Conditioning-Control-Panel-Knobs-Switch-/150923660035?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2323c04b03&vxp=mtr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap