Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Ya bunu al http://www.ebay.com/...7208be9&vxp=mtr Ya da bunu http://www.ebay.com/...3c04b03&vxp=mtr http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160763389929 bunu aldım bile 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 montajı nasıl oluyor ki ? o düğmeler (orjinal olanları) hemen çekince geliyor mu ki? http://cgi.ebay.com/...em=160763389929 bunu aldım bile ahmet eline geçince, montaj konusundada bilgi verirmisin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hikmet Duran Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Benim de aracıma yaptırmak istediğim işlemler var krom sis kapağı ST farları titanyum ızgaraları klima düğmeleri shark anten esp paketi(bunu hala araştırıyorum, sağlıklı mı bilmiyorum) tft ekran . Maliyetli olacak biraz ama birikimlerimi harcadığıma değecek inşallah. Daha keyifli olacaktır eminim. Önümüzdeki ay yapacağım sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 montajı nasıl oluyor ki ? o düğmeler (orjinal olanları) hemen çekince geliyor mu ki? ahmet eline geçince, montaj konusundada bilgi verirmisin? Tabi ki ne demek... Gerçi şuan için bende bilmiyorum demontajını ama çözeriz elbet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 montajı nasıl oluyor ki ? o düğmeler (orjinal olanları) hemen çekince geliyor mu ki? ahmet eline geçince, montaj konusundada bilgi verirmisin? Tabi ki ne demek... Gerçi şuan için bende bilmiyorum demontajını ama çözeriz elbet Tut ve çek bu kadar sert olun korkmadan çekin sadece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Tut ve çek bu kadar sert olun korkmadan çekin sadece Tabii canım kırılırsa yırtılan hacı bekirin yakası nasıl olsa..peee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Tabii canım kırılırsa yırtılan hacı bekirin yakası nasıl olsa..peee Yöntem bu yahu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Tabii canım kırılırsa yırtılan hacı bekirin yakası nasıl olsa..peee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hikmet Duran Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Tabii canım kırılırsa yırtılan hacı bekirin yakası nasıl olsa..peee kalınca bir bez koyup pense ile tutup çekmek sağlıklı olacaktır. sorun çıkmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 kalınca bir bez koyup pense ile tutup çekmek sağlıklı olacaktır. sorun çıkmaz Hikmet zaten benim için bir problem yok Ben değiştirmeyeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Güle güle kullanın,gayet şık durmuş... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hikmet Duran Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Hikmet zaten benim için bir problem yok Ben değiştirmeyeceğim Çekmeye korkan olursa diye yazdım ya Seninkileri de değişelim abi çok dandik orjinalleri cidden. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Diş mi çekiyoruz arkadaş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Çekmeye korkan olursa diye yazdım ya Seninkileri de değişelim abi çok dandik orjinalleri cidden. Yook benim kalbim dayanmaz artık dandik mandik binerim ben... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Dijital kilima isteyen benzinli arac icin komple gogus var.Hemde sony sistemin extra hoparloru de uzerinde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap